Netspeed Nasıldır?

TTNET'ten geçtim. 8Mbite kadar olan paketi kullanıyorum. Aynı hat olduğu için internet kalitesinde bir değişiklik olmadı. Tek değişen faturam. Geçiş süreciyle ilgili konu açmıştım. Daha detaylı bilgi istersen göz atabilirsin.

Bu konuyu daha önce okumuştum :) .
Babam d-smart 40 gb internet tarifesini almış. Kaç gündür onu ikna etmeye çalışıyorum. 44 liraya 16 mbps ADSL olanı veya 50 liraya 24 mbps VDSL olanı aldıracağım. Daha önce para vermeden dayımlardan bağlanıyorduk. 1 2 dowloand hızı vardı.TTNET :) . Gözle görülür bie fark olur mu acaba. O internette LOL'de 17 ping alıyordum.

Son düzenleme:
Bu konuyu daha önce okumuştum :) .
Babam d-smart 40 gb internet tarifesini almış. Kaç gündür onu ikna etmeye çalışıyorum. 44 liraya 16 mbps ADSL olanı veya 50 liraya 24 mbps VDSL olanı aldıracağım. Daha önce para vermeden dayımlardan bağlanıyorduk. 1 2 dowloand hızı vardı.TTNET :) . Gözle görülür bie fark olur mu acaba. O internette LOL'de 17 ping alıyordum.
Altyapı sorgulatın. Eğer yeterli altyapınız varsa hızınız yüksek olur. Bendeki gibi kötü bir alt yapınız varsa seçtiğiniz paketin bir önemi yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı