NETSPEED nasıldır?

Fiber konusunda 120TL ödemek zorundasınız evet. Ancak VDSL ya da ADSL seçeneklerinde 6 aylık taahhüt vererek bu bedeli ödemekten kurtulabilirsiniz. Ben 6 aylık yapmıştım.

Benimde başka altyapı yok.

Müşteri hizmetleri çok önemli, çünki mesaj yazıp aranmayı beklemek insanı çıldırtıyor. Hergün sabah aranıyorum, klasik şeyleri konuşuyoruz ama çözüm bulunamıyor. Boşuna yeni kablo bile çektirdim, sonuç değişmedi.
Fiber konusunda 120TL ödemek zorundasınız evet. Ancak VDSL ya da ADSL seçeneklerinde 6 aylık taahhüt vererek bu bedeli ödemekten kurtulabilirsiniz. Ben 6 aylık yapmıştım.

Hız limiti var mı, yoksa ne kadar alabiliyorsanız o hızı mı veriyorlar? Galiba deneme zamanım geldi

Son düzenleyen: Moderatör:
35Mbps paketini yılbaşından önce aylık 56 TL'ye aldım çok memnunum tavsiye ederim. (66 TL şu an) yılbaşından önce aldığım için baya ucuza geldi. Altyapı olarak Turkcell altyapısını kulanıyorlar. Hiç düşünmeden alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Turkcell altyapısını kullanmıyor bütün İSS'ler telekomun altyapısını kullanır. Konuya dönecek olursam şunu söyleyebilirim 8 aydır kullanıyorum fiyatı iyi ama performansı o kadar iyi değil. 2 ay santral sorunları vardı sürekli iç tesisattan bahsediyorlar ama sorun bende olmadığını artık kanıtladım. Oyun oynarsan seni delirtir çünkü anlık kopmalar çok fazla ve aradığında günde 2 kere kopma normal diyen bir teknik ekiple karşılaşıyorsun. Arıza olduğunda müdahale etmeleri telekomun 10/1 seviyesinde artık gerisini sen hesap et. Eğer başka firma varsa 10 TL değil 20 TL bile olsa verip geçmeye değer. Benim altyapım mükemmel, 0 hat zayıflaması ve diğer değerler en iyi seviyede artık sen kendininkiyle karşılaştır. Netspeed mecbur kalınırsa geçilir onun dışında geçilmez. Ben günlük kullanıcıyım film izlerim, sosyal medya kullanırım diyorsan geç ama oyun oynayacağım diyorsan ping ve kopmalar seni perişan eder. Eğer ankastre kutusu sana uzaksa sıfırdan İnternet çektireceksen senin için kablo ve elektrikçi masrafı çıkacak çünkü bozulsa bile kabloya karışmıyorlar.

Müşteri hizmetlerine sordum Telekom ve Turkcell'in altyapısını kullandıklarını söylediler.

Müşteri hizmetlerine sordum Telekom ve Turkcell'in altyapısını kullandıklarını söylediler.
Sorduğun kişilerin bir bilgisi yok hep sallıyorlar 1 tane eleman var murat mı bilmiyorum adını tam o bir şeyler biliyor sadece. Turkcell'de telekomun altyapısını kullanıyor eğer fiber hakkında söylüyorsan bilgim yok ama Netspeed fiber kullanan 5 parmağı geçmez.

Ping ve kopmalar konusunda katılmıyorum o senin konumundan kaynaklanıyor genel konuşmamak lazım. 6 aydır kullanıyorum hız, ping, upload hızı çok iyi durumda bu zamana kadar da hiç kopma yaşamadım. Arkadaş alsın kullansın herhangi bir sözleşme yok fiyatı da uygun büyük ihtimal bir sorun çıkmaz beğenmese iptal ettirir.
35mbps paketini kullanıyorum hız ölçümlerinde kesintisiz alıyorum.

Ben facebook'ta netspeed gruplarına üyeyim ve oradan gördüğümle genel ortalama ile konuşuyorum. Senin orada şansına sorun yoktur böyle bir düşün derim ve bilmeden konuşmakta yanlış bir şey neden dersen onuda şöyle anlatayım: eğer Netspeed geçerse bir daha telekom veya geçtiği firmaya 3-6 ay geçemiyor ortada kalır. Tekrar dönmenin de masrafı var telekom her yerden koparıyor. Netsped kullanıp ping sorunu yaşamayan 100/5'tir, Netflix bile uyum sağlayamıyor herkeste bu şikayet var oda ucuz İP kullanıyorlar falan demişlerdi tam bilmiyorum. Ben şuan 30 Mbit alıyorum sorunum yok ama çok oluyor ve düzelmesi uzun sürüyor elinde alternatif varsa netspeed sona koysun diyorum.

Netspeed'in 75 Mbps hızındaki paketini kullanıyorum, hiçbir ping artışı veya hızımın yavaşlaması söz konusu olmadı. Gayet memnunum.

Not: 4 Aydır kullanmaktayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…