NETSPEED nasıldır?

Ben facebook'ta netspeed gruplarına üyeyim ve oradan gördüğümle genel ortalama ile konuşuyorum. Senin orada şansına sorun yoktur böyle bir düşün derim ve bilmeden konuşmakta yanlış bir şey neden dersen onuda şöyle anlatayım: eğer Netspeed geçerse bir daha telekom veya geçtiği firmaya 3-6 ay geçemiyor ortada kalır. Tekrar dönmenin de masrafı var telekom her yerden koparıyor. 👍 Netsped kullanıp ping sorunu yaşamayan 100/5'tir, Netflix bile uyum sağlayamıyor herkeste bu şikayet var oda ucuz İP kullanıyorlar falan demişlerdi tam bilmiyorum. Ben şuan 30 Mbit alıyorum sorunum yok ama çok oluyor ve düzelmesi uzun sürüyor elinde alternatif varsa netspeed sona koysun diyorum.
Olabilir. Telekom Turkcell Vodafone gibi firmalara para ödemekten he zaman kaçtım para tuzaklarından bir şey değil Netspeed gibi ucuz internet servisleri var onları araştırıp almak daha mantıklı bu benim düşüncem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed'in 75 Mbps hızındaki paketini kullanıyorum, hiçbir ping artışı veya hızımın yavaşlaması söz konusu olmadı. Gayet memnunum.

Not: 4 Aydır kullanmaktayım.

Çok iyi hızınız var.Benım hızım 16 Mb,kutu eski ve hattı yeni çektirdim.Bölgeye göre değişiyorsa denemekten birşey kaybetmem gibi geliyor.

Son düzenleme:
Bu mesajı okuyan varsa bu aralar TurkNet aşırı bir şekilde yavaş oldu arkadaşlar. İlk başta çok güzeldi ama sonradan kötü oldu. NetSpeed şimdi başvuru yaptım yazarken. 1 dakika geçmedi aradılar. Hem kopsa bile en azından bağırabileceğin bir numaraları var 🤣. TurkNet'te internet kesintisi oldu ve internet kendi kendine geldi hala kayıt incelenecek diyor, bot mesaj attı 48 saat içinde düzelecek diye ve genel arıza diyorlar her gün yalan atıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı