NETSPEED nasıldır?

Olabilir. Telekom Turkcell Vodafone gibi firmalara para ödemekten he zaman kaçtım para tuzaklarından bir şey değil Netspeed gibi ucuz internet servisleri var onları araştırıp almak daha mantıklı bu benim düşüncem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed'in 75 Mbps hızındaki paketini kullanıyorum, hiçbir ping artışı veya hızımın yavaşlaması söz konusu olmadı. Gayet memnunum.

Not: 4 Aydır kullanmaktayım.

Çok iyi hızınız var.Benım hızım 16 Mb,kutu eski ve hattı yeni çektirdim.Bölgeye göre değişiyorsa denemekten birşey kaybetmem gibi geliyor.

Son düzenleme:
Çok iyi hızınız var.Benım hızım 16 Mb,kutu eski ve hattı yeni çektirdim.Bölgeye göre değişiyorsa denemekten birşey kaybetmem gibi geliyor.

Hocam iyi günler, Netspeed e geçip denediniz mi? Şu anda ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Konuyu hortlattım kusura bakmayın. Nasıl memnun musunuz hocam? Bizim binada TT Fiber var sıkıntı çıkar mı acaba?

Bu mesajı okuyan varsa bu aralar TurkNet aşırı bir şekilde yavaş oldu arkadaşlar. İlk başta çok güzeldi ama sonradan kötü oldu. NetSpeed şimdi başvuru yaptım yazarken. 1 dakika geçmedi aradılar. Hem kopsa bile en azından bağırabileceğin bir numaraları var . TurkNet'te internet kesintisi oldu ve internet kendi kendine geldi hala kayıt incelenecek diyor, bot mesaj attı 48 saat içinde düzelecek diye ve genel arıza diyorlar her gün yalan atıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…