NetSpeed ne zaman bağlanır?

patito

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun,Türkiye
31 Ağustos pazartesi günü saat 12.00 civarında NetSpeed denizli şubesine başvuru formunu MNG Kargo ile kargoya vermiştim. Hâlâ ses Seda yok. Corona'dan dolayı biraz gecikme olabilir ama 3 gündür arayan soran olmadı. Yakın zamanda NetSpeed'e geçen birisi varsa kaç günde bağlandığını söyleyebilir mi?
Not: Adresimde fiber altyapı ve boş port var.

Ben TürkNet'ten internet aldım 2 hafta sonra geldiler bağladılar.
Ama internet 2 ay sonra geldi. İnternet geldikten sonra 1hafta içinde biz de taşındık.
Yeni evimde ise TürkNet'in alt yapısı yok.

Boşu boşuna 380 TL modem parası ödeyeceğim.

Belgeleriniz ulaştıktan 3 ile 7 iş günü içerisinde kurulum için aranırsınız. Ardından randevu oluşturulup gelinir ve bağlantı tamamlanır. Ardından Müşteri Hizmetlerini arayarak kurulumun tamamlandığını söylediğiniz takdirde internet bağlantınız aktif olur.

Kargo takip numaranı kontrol et. Eğer teslim alındıysa müşteri hizmetlerini ara ve "belgelerim elinize ulaştı" diye bir hatırlat. Bu işlemleri hızlandıracaktır.

Ben TurkNet'ten internet aldım 2 hafta sonra geldiler bağladılar.
Ama internet 2 ay sonra geldi. İnternet geldikten sonra 1hafta içinde biz de taşındık.
Yeni evimde ise TurkNet'in alt yapısı yok.

Boşu boşuna 380 TL modem parası ödeyeceğim.

Tüketici haklarına başvurmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı