Netspeed pakettekinden düşük hız veriyor

@nerissa34 üstat, ben daha dün geçtim. 7 yıldır böyle kötü bağlantı görmedim.

Bu süreçte sırasıyla TurkNet, TBTNET, tekrar TurkNet, FixNet ve en son olarak Netspeed kullandım.

En kötüsü Netspeed. En iyisi de FixNet oldu.

FixNet'i iptal edip TurkNet'e dönecektim esasen ama adresimde TurkNet bağlantısı var görünüyor, e-mail attım dönüş yapmadılar. Mecbur geçtik bu merete.

Sayfalar inanılmaz geç açılıyor ya da açılmıyor, WhatsApp üzerinden mesaj atıyorum 15 saniye sonra düşüyor şaka gibi.

Adamın direkt dolandırıcı demesine kızıyoruz.
Sana kanundan hüküm atacaktım ama Netspeed sağ olsun sayfa açılmadı.
 
Son düzenleme:

Bunlar anlamaz kanka. Hala bende hata buluyorlar.


Hocam derhal iptal ettir. Internetim sabahtan beri yine kesik. Bulasma dön hemen.


Bak bakayim yorumlara sadece ben mi sorun yaşamışım.
 
Bunlar anlamaz kanka. Hala bende hata buluyorlar.

Hocam derhal iptal ettir. Internetim sabahtan beri yine kesik. Bulasma dön hemen.

Bak bakayim yorumlara sadece ben mi sorun yaşamışım.

Hocam siz bu üslupla hiçbir yere ulaşamazsınız. Elinizdeki kayıtlarla gidip tüketici hakem heyetine şikayet edeceksiniz. Paketinizi iptal ettirip faturayı ödemeyeceksiniz.
İşlemler uzadıkça uzayacak ve kazanan olursunuz ama yıpratıcı olur.
 

Yaniliyorsunuz asil bu uslupla ulaşırım. Ben bu uslupla zorlaya zorlaya musteri temsilcisine bağlandım. Türkiye gibi yerlerde kibar insan hicbiseyi yapamaz.
 
Yaniliyorsunuz asil bu uslupla ulaşırım. Ben bu uslupla zorlaya zorlaya musteri temsilcisine bağlandım. Türkiye gibi yerlerde kibar insan hicbiseyi yapamaz.

Kibarlıktan bahsetmiyorum. Konuşma biçeminiz yanlış. Siz bunu gidip bir hukukçuya bu şekilde anlatırsanız hukukçu size kapıyı gösterir.
Düzgün ve net şekilde anlatamadığınız müddetçe bu işin oluru yoktur.
 

Cok duzgun ve net anlattim anlayan yok. Bak konuya 2K kisi bakmış. Ben eger duzgun konussaydim kimse ilgilenmeyecekti.
 
Cok duzgun ve net anlattim anlayan yok. Bak konuya 2K kisi bakmış. Ben eger duzgun konussaydim kimse ilgilenmeyecekti.

Sen üslupsuzlukla kendini öne çıkardığın için mutlu olup konuna yardım sağlanacağını sanıyorsan Tanrı yardımcın olsun dostum. Kolay gelsin.
 
Vallahi bende Netspeed'e sevindim. Benim gibi bilinçli bir tüketiciden kurtuldular çünkü haklsın. Ama senin için sorun yok senin tuzun kuru nasılsa sen sesini çıkarmasan da olur

Gülmekten öldüm. Konuyu buraya kadar okudum ve insanlar sana doğru düzgün cevap veriyor, sen insanlarla nasıl konuşman lazım onu bile bilmiyorsun. Senin internetin sorunlu diye firma dolandırıcı olmuyor. Bak bakalım konuya zaten internetinin iyi olduğunu söyleyen ve görsellerle de kanıtlayan üyeler var. Sorunun sende olduğunu anladığım zaman bilinçli tüketici olursun. Madem dolandırılıyorsun, git dava aç burada sana bazı fikirler veren forum üyelerine sallamak yerine.
 
Konuyu okurken sinirlerim oynadı. Bu üslup ne Allah'ını seversen? Kölene mi muamele ediyorsun?

İnsanlar sana bastıra bastıra "kablonda sorun olabilir, modeminde de sorun olabilir" diyor. Tek argümanın ise "kardeş komşumun interneti iyi" oluyor. Komşunun interneti kaç megabit, senin paketin kaç megabit? 60Mbps altyapıda 16Mbps internet genellikle daha stabil olur. Kendimden biliyorum.

Modemin ise parça temassızlığı olabilir, modem dandiktir. İnternet kalitesine en çok etki eden şeyler şunlar; modem, modemin konumu, bina içi kablo, altyapı gibi bir yığın şey var. Sen gidip "100Mbps pakette bile 85 alıyorsun xddd" diye millet ile dalga geçersen millet seni tiye bile almaz.

Başka kullanıcıların yorumlarına da baktım, Netspeed'in kalitesi belli ki düşmüş. Sorun ISS kaynaklı da olabilir fakat başka bir ISS'e geçip de aynı sorunları yaşarsan bunlar aklında bulunsun. Bulunacağını sanmam ama bu anlayış ile. Neyse, iyi günler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…