Netspeed ping sorunu için ne yapılabilir?

Edin Dzekoo

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, konuyu kısa özetleyeceğim çok sinirliyim, uzun bir süredir Türk Telekom kullanıyorum ve 2 ay önce Netspeed'e geçtim, Türk Telekom kullanıyorken eski bir modemim vardı ve bununla Valorant'ta 250 ping aşağısını göremiyordum. Taahhüt biter bitmez Netspeed geçtim ve yeni modem aldım, modemim ASUS DSL n16. Ne yazık bir sorundan dolayı 35 Mbps'lik paketimin sadece 12-15'ini kullanabiliyorum. Büyük ihtimalle sorunum bina içi tesisat. Onu da kontrol ettireceğim ama internete birkaç kişi bağlanınca çekilmez oluyor. Daha yeni ping sorunum yüzünden Valorant'ta dereceli maçımı kaybettim. Yapmam gereken bir şey var mı yoksa internet hızı artmadan bu sorun çözülmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bina içi tesisatınızı ve eklerinizi kontrol ettirin. Ek olarak 35Mbps hız alsanız bile VDSL bir pakette ağa başkaları bağlanınca ping olması çok normal. Bu arada modem hat değerleriniz nasıl?

Bina içi tesisatınızı ve eklerinizi kontrol ettirin. Ek olarak 35Mbps hız alsanız bile VDSL bir pakette ağa başkaları bağlanınca ping olması çok normal. Bu arada modem hat değerleriniz nasıl?

SNR margin dowstream:14.8dB upstream:9.1dB
Line attenuation downstream:13.9dB upstream:30.7dB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…