Altyapılar aynı, boşuna bir geçiş olmuş bence. Kendiniz CAT-6 kablo alıp eski hattın yanından yeni bir hat çekin bence. Ben 6. kattan çekmiştim, kablo tavaları sıkışık değilse çok da zor bir işlem değil.
Altyapılar aynı, boşuna bir geçiş olmuş bence. Kendiniz CAT-6 kablo alıp eski hattın yanından yeni bir hat çekin bence. Ben 6. kattan çekmiştim, kablo tavaları sıkışık değilse çok da zor bir işlem değil.
Çok iyi değil, çok da kötü değil. Tesisatınızı kontrol edin veya ettirin.SNR margin dowstream:14.8dB upstream:9.1dB
Line attenuation downstream:13.9dB upstream:30.7dB
Direkt bina kutusundan modemine Cat6 kablo çekiliyor. Elektrikçi yapar.CAT 6 kabloyu nereden nereye çekeceğim? Kattan kata kablo mu çekeceğim? Modemim ile bilgisayarım arasında CAT 6 kablo var zaten. Hat tam olarak ne oluyor bu olaylara biraz fransızım.
Direkt bina kutusundan modemine CAT6 kablo çekiliyor. Elektrikçi yapar.
Adam sadece bir kablo çekecek. Kablo + işçilik çok tutmaması lazım. Sen ne olur olmaz ortalama fiyatını sor.Çok pahalıya patlamayacaksa hallederiz evin dibinde bir elektrikçi gidip konuştum, bakarız kontrol ederiz hallederiz vs dedi müsait bir zamanımda kontrol ettireceğim.
Kaç metre çekeceği önemli.Adam sadece bir kablo çekecek. Kablo + işçilik çok tutmaması lazım. Sen ne olur olmaz ortalama fiyatını sor.
Adam sadece bir kablo çekecek. Kablo + işçilik çok tutmaması lazım. Sen ne olur olmaz ortalama fiyatını sor.
Kaç metre çekeceği önemli.
Açıkçası 30 Mbps hız iyi bir hız değil. Özellikle kullanıcıları söyleyince ping yine olabilir ancak kesin bir şey söylemek zor.Tamamdır peki, 480 metre santral mesafe uzaklığım var. Yine ufak download kaybım olacak fakat ortalama 30 Mbps hız ile yine pingim çıkar mı? Ablam ders çalışmak için 1080p ders videosu ile ders çalışıyor. Onun dışında 2 telefon var sosyal medya kullanılıyor.
İş çıkış saatlerinde istemsiz pingin normalden fazla olur. Şu anda zaten normale bile yaklaşamadığını varsayarsak, tatmin edeceğini düşünüyorum.Tamamdır peki, 480 metre santral mesafe uzaklığım var. Yine ufak download kaybım olacak fakat ortalama 30 Mbps hız ile yine pingim çıkar mı? Ablam ders çalışmak için 1080p ders videosu ile ders çalışıyor. Onun dışında 2 telefon var sosyal medya kullanılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.