NetSpeed sorguda bana "port mesafesi fazla" derken ne demek istedi tam olarak? Bana hizmet veremezler mi yani? Tam olarak nedir durum? Ayrıca verebiliyorlarsa 15 Mbps'in tamamını verebilir mi?
Evet ADSL. Zaten ADSL altyapımız var. Sözde VDSL olacaktı yıl sonunda hala gelen giden yok. Telefon direklerine çok kalın bir kablo döşediler o günden beri bir vukuat olmadı Türk Telekom tarafında.Verebilirler fakat o mesafeden sadece ADSL sinyali alabilirsiniz, Netspeed bunu demek istiyor. Santrale olan uzaklığınız çok fazla.
Verebilirler fakat o mesafeden sadece ADSL sinyali alabilirsiniz, Netspeed bunu demek istiyor. Santrale olan uzaklığınız çok fazla.
Hocam bence tam olarak 15 veremeyebilirler, ben Netspeed kullanıyorum ve 450 metre gibi bir uzaklıktan VDSL hizmeti alıyorum, 24 gelen hızda 22,4 civarı hız alabiliyorum speedtestler de.
SNR konusu şu an sorun değil çünkü hattımdaki hızı alabiliyorum ama oyun yüklemeleri biraz daha uzun sürüyor. Ping değerim de 5-6 civarı fark ediyor. SNR değerini 10 üstüne çıkarmam için hızımı 6 Mbps'e düşürmem gerek yönetim kısmından. Ama o zaman da hızım düşük olabilceği için online derste olsun normal kullanım olsun sıkıntılar yaşayacağım.Hocam SNR Margin değeriniz çok düşük. İnternette kopmalar yaşıyorsunuzdur. Bunu artırmak için ya hızınızı İSS'nize bildirip düşürteceksiniz ya da "Yönetim" sekmesine girip "DSL Ayarı" seçeneğine gelerek kararlılık ayarı ile oynayarak SNR değerinizi 10 un üstüne çıkartmaya çalışacaksınız. Başka bir çözüm yolu olarak ta ankastreden modeme gelen kabloyu değiştirebilirsiniz.
Biz bir aydır Netspeed kullanıyoruz 35 Mbps 76₺. Wifiden kullanıyoruz kablo yok. Hızım 30-32 arası bir değer oluyor genelde. Netspeed'i seçecekseniz A2P3S9 referans kodunu kullanarak 1 yıl boyunca faturanıza aylık 5₺ indirim yaptırabilirsiniz. Kodu kayıt esnasında müşteri hizmetlerine söylemeniz yeterli olacaktır.NetSpeed sorguda bana "port mesafesi fazla" derken ne demek istedi tam olarak? Bana hizmet veremezler mi yani? Tam olarak nedir durum? Ayrıca verebiliyorlarsa 15 Mbps'in tamamını verebilir mi?
Eki Görüntüle 703328
Taahhütümün bitmesime henüz 9 ay var. Şu an zaten karar vermedim bile.Biz bir aydır Netspeed kullanıyoruz 35 Mbps 76₺. Wifiden kullanıyoruz kablo yok. Hızım 30-32 arası bir değer oluyor genelde. Netspeed'i seçecekseniz A2P3S9 referans kodunu kullanarak 1 yıl boyunca faturanıza aylık 5₺ indirim yaptırabilirsiniz. Kodu kayıt esnasında müşteri hizmetlerine söylemeniz yeterli olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.