Netspeed şu anda stabil mi?

Böyle güncelleme mi yapılır, umarım sadece güncelleme yapılıyordur. Ne saçma bir durum böyle, haber verilmeliydi en azından. Mağdur olduk burada 2.5 saattir bekliyoruz. Hiçbir yerden ulaşılamamak da şüpheli, madem güncelleme var söyleyin, arıyorum yüzüme kapanıyor.

Bölgesel desen her yerden şikayet geliyor ve internet sitesi uçmuş. Comnet olayı mı bu nedir? Her şey de beklenir, yavaştan kalkalım mı ne yapalım Netspeed?

Güncelleme olayının kolpa olduğunu düşünüyorum. Daha büyük bir sıkıntıları var ve tutuşmuş durumdalar bence.

Güncelleme olsa en azından onlara ulaşabileceğimiz bir iletişim kanalı bırakırlardı fakat bunlar hiçbir bilgi vermeden tüm iletişim kanallarını kapatmışlar. Maalesef ki bunun altından normal bir olay çıkmayacak gibi.

Güncelleme olayının kolpa olduğunu düşünüyorum. Daha büyük bir sıkıntıları var ve tutuşmuş durumdalar bence.
Ne gibi sorun olabilir hocam, sızma veya çalıntı gibi mi? Ne yapmak lazım acaba :/

hocam ben ve arkadaşım millenicom kullanıyoruz.Yaklaşık 2 haftadır aynı sorundan muzdariptik.Şuan sorun yok çözülmüş gibi bizde.Sıra gize gelmiş sanırım.Türk telekom altyapısı kullanıyoruz acaba onunla mı alakalı diye düşünmeden edemiyor insan.

Bende 7-8 gibi çok kötü durumdaydı (10 Mbit %30 paket kaybı) ama o zamandan beri sorun yok şimdi tekrar 200 Mbit hızdayım ( İstanbul ).
İlginç ben de İstanbul'dayım direkt internet yok. Geliyor mu yavaştan acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı