Netspeed VDSL 35 Mbps için Modem

Mesela attığın linkte şöyle diyor ''Bu yüzden 4K içerik yayını veya bulut oyunculuk işlerinde bir parmağınız yoksa, ac standardına geçmek konusunda acele etmenize gerek yok.'' Bence sizin de yoktur, dediğim modemi alın geçin.

Aynen okudum öyle yazıyordu. Peki yardımınız için teşekkür ederim.

Şuan başka bir firma tarafından internet hizmeti alıyorum ama sizin dediğiniz gibi direk taşımayı bilmiyorum.Ayrıca bir Vdsl modemim yok adsl kullanıyorum

Geçiş işleminiz kaç gün sürdü? Daha önceden bir internetiniz varken mi geçtiniz yoksa hiç yoktu direkt Netspeed'e mi geçiş yaptınız? Bir de alt yapınızın desteklediği hız ne kadardı? Benim modem arayüzünde 76 mbps gösteriyor ama kendileri baktıkları zaman 50 mbps hız verebileceklerini söyledilerde.

Süperonline kullanıyordum. iptal işlemini onlar gerçekleştirdi ve 2 gün içinde kullanıcı adı ve şifremi bana verdiler. Benim alt yapım desteklediği için 75mbps hız alabileceğimi söylediler. Vaat etikleri hızı alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…