Netspeed ve Millenicom iyi midir?

• Konuyu başlatan c3a4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 4.134
Taahhüt olayını küçük firmalarda da yapabilirsin. Genellikle büyük firmalar, uygun paketleri taahhüt ile sunup rahatça çıkmayın istiyorlar. Herkese zam gelecek kısaca. O yüzden halen yüksek hızı, daha uygun fiyata sunan alternatifler daha iyi.
Bugün tekrar bir konuşma gerçekleştirdim. Millenicom ile konuştum. Söyledim "tt altyapısı kullanıyorsunuz, zam gelicek söylentileri var ne olucak" diye. Bana verdikleri cevap "tt kullanan müşterilerine yapabilir ama bizi etkileyen durum yok. Olsada diğer operatörlere göre büyük olmayan, 15 tl civarı bir zam gelir dendi. Şuan için ücretsiz kurulum + modem olması açısından netspeed avantajlı. Ama millenicom ile konuştuğumda da, netpspeed gibi önceden evrak göndermeye gerek kalmadan önce kurulum ekibi gelip kurulum yapıcak, daha sonrada ayrı ekip gelip evrakları imzalatıp gidebilirmiş.
Netspeed kullanıyorum, F/P olarak iyi ama internette kopmalar oluyor. Müşteri temsilcilerine ulaşmanız kolay. Kopmaları anlattıklarınızda çalışma var vb. diyorlar. Her hafta en az bir kez kopuyor.
Bu kopma olaylarının beni etkileyeceğini sanmıyorum pek. Konuştuğum firmalarda altyapı sorgusu yaparken, altyapının mükemmel olduğunu söylediler. Netspeed üzerinden altyapı sorugusu yaparken de, santral mesafesi 0 metre olarak gözüküyordu. Zaten şuanda kullandığım internette ahım şahım sıkıntılar yoktu. Anladığım kadarıyla internet operatörümün sadece adı değişecek, altyapım sağlam olduğu için almış olduğum kalitede sıkıntı yaşamıycam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı