Netspeed vs Comnet vs Kablonet

Lusyz

Kilopat
Yer
Samsun/Atakum
Daha fazla  
Comnet ucuz ama müşteriye saygı ve ilgi çok kötü diyorlar. Netspeed aklıma yatıyor ama bir yandan Kablonet de duşunuyorum, 3'ü arasından hangisini seçmeliyim? F/P olarak 200 TL aşağı olmalı, 100Mbps paketi bugün şansa bala VDSL portu gelmiş. ADSL'den kurtulayım artık

Kablonet olabilir. Ben olsam Kabloneti seçerdim.

Netspeed vs Comnet vs Kablonet vs Millenicom arasından net​

Kablonet'i seçerdim.​

Kablonet kullanan 2-3 arkadaşım var. Hepside akşamları düşen internet ve yükselen ping sorunundan müzdarip. Eğer VDSL olarak bağlanacaksanız ve Kablonet alacaksanız alacağınız pakette mutlaka akşamları düşen hız olmadığına dikkat edin.

Kablonet taahhütlü tarife seçmeniz iyi olur. Diğer firmalar her türlü 2 yıl içerisinde zam yaparlar.

Netspeed öneriyorum.

Kablonet taahhütlü tarife seçmeniz iyi olur. Diğer firmalar her türlü 2 yıl içerisinde zam yaparlar.

Bende o yüzden düşünüyordum zaten hocam Netspeed taahhüt olmadığı için geçmekten korkuyorum taahhüt olsa düşünmeden geçeceğim.

Şu an taahhüt en iyi seçenek. Zaten Kablonet kötü bir firma değil.
Bende o yüzden düşünüyordum zaten hocam Netspeed taahhüt olmadığı için geçmekten korkuyorum taahhüt olsa düşünmeden geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…