Netspeed vs Comnet vs Kablonet

• Konuyu başlatan Lusyz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.844
Bende o yüzden düşünüyordum zaten hocam Netspeed taahhüt olmadığı için geçmekten korkuyorum taahhüt olsa düşünmeden geçeceğim.
Taahhüt olmasının sana artısı olacağı gibi eksisi de olabilir.
Netspeed ise taahhütsüz bu yüzden müşteri desteği vs. konusunda seni kaybetmemek için elinden geleni yapıyor adamlar gerçi bir defa işim düşmüştü onun haricinde hiç sorun yaşamadım.
Ücret konusunda ise çok ahım şahım zam yapmazlar zaten illa ki taahhütlü almak daha uyguna gelecek ama sen taahhütteyken sorun yaşarsan bel kıracak cayma bedelleri falan çıkartacaklar karşına, şahsen 3-5 fazla verip kafamın rahat olmasını isterim.

Şu an taahhüt en iyi seçenek. Zaten Kablonet kötü bir firma değil.

Bayağı tuzluymuş hocam elemek zorundayım sanırım :D 300 TL nedir
100 Mbps'e kadar5 Mbps'e kadar290,00 TL/Ay

Taahhüt olmasının sana artısı olacağı gibi eksisi de olabilir.
Netspeed ise taahhütsüz bu yüzden müşteri desteği vs. konusunda seni kaybetmemek için elinden geleni yapıyor adamlar gerçi bir defa işim düşmüştü onun haricinde hiç sorun yaşamadım.
Ücret konusunda ise çok ahım şahım zam yapmazlar zaten illaki taahhütlü almak daha uyguna gelecek ama sen taahhütteyken sorun yaşarsan bel kıracak cayma bedelleri falan çıkartacaklar karşına, şahsen 3-5 fazla verip kafamın rahat olmasını isterim.

Evet oda doğru Netspeed geçiyorum o zaman ne yapalım.

Netspeed kullanıyorum mennun değildim, VDSL altyapıda bir ton sorun çektim fakat yaklaşık 1 hafta içinde genel bakım yaptılar tüm problemler çözüldü, paket kaybı problemim neredeyse bitti şu anlık böyle giderse bende Netspeed öneririm Kablonet'in kendi altyapısı varsa sizde direkt düşünmeden geçin, eğer klasik Telekom veya Turkcell altyapınız var ise direkt eleyin ayrıca gereksiz pahalı.

Netspeed kullanıyorum mennun değildim, VDSL altyapıda bir ton sorun çektim fakat yaklaşık 1 hafta içinde genel bakım yaptılar tüm problemler çözüldü, paket kaybı problemim neredeyse bitti şu anlık böyle giderse bende Netspeed öneririm Kablonet'in kendi altyapısı varsa sizde direkt düşünmeden geçin, eğer klasik Telekom veya Turkcell altyapınız var ise direkt eleyin ayrıca gereksiz pahalı.

Superonline fiber altyapım var hocam.

Netspeed kullanıyorum ve öneririm. 1 Günlük Comnet maceram oldu hiç olumlu değilim onlara karşı. Etrafında Superonline kullanan varsa test et öyle geç. Zamanında bende Supeonline 200Mbps Fiber internete geçtim ama eski VDSL2 internetimden 2 kat fazla ping alıyordum.

Netspeed de mi yalan hocam? Millenicom da geçebilirim.

Netspeed kullanıyorum ve öneririm. 1 günlük Comnet maceram oldu hiç olumlu değilim onlara karşı. Etrafında Superonline kullanan varsa test et öyle geç. Zamanında bende supeonline 200Mbps fiber internete geçtim ama eski VDSL2 internetimden 2 kat fazla ping alıyordum.

Altyapınız nedir hocam? Sadece Türk Telekom fiber altyapısı olanlar kullanabiliyor Netspeed'i?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı