NetSpeed vs GIBIRNet

CS için fazla değil, CS'de TR sunucusu yok. En yakın sunucu Rusya, Polonya.

Bence fazla ben CS oynamam ama ilk bağlattığımda 25-48 aldım sonrasına bakmadım ben ETS 2 ve Rust oynuyorum ETS2MP 55 ping Rust 6ping.

Siz iyisiniz. Ben CS:GO'da 75-90 arası falan alıyorum ve tabii ki Vodafone yüzünden.

GIBIRNet tercih ederdim.
Uygun fiyat.
Hızlı internet.
Fazla peering fazla pop mevcut.
Netspeed kullandım pişman oldum bir de TurkNet.
Millenicom GIBIRNet Türk Telekom öneririm.
Konum neresi?
Gıbırnet dediğiniz firmanın İstanbul'da tek pop noktası var. Netspeed'in 5 bölgede Pop noktası var.

Neyini araştırayım siz araştırın ben bildiğimi yazıyorum. Netspeed bakım çalışmalarında pop noktalarını yazıyor. GIBIRNet tüm trafiği İstanbul'da topluyor.

Önemli olan pop kalitesi peerig kalitesi.

Telekom'dan daha iyi peering yapan yok Netspeed full Telekom peering kullanıyor diğer firmalar ucuz diye başka peeringler kullanıyor. Temel tüm uygulama ve oyunlara zaten peering yapılıyor. Peering için bir kaç örnek uygulama veya oyun örneği verir misiniz?
Netflix, Youtube, İnstagram, Facebook sunucuları Netspeed'in kendi pop noktalarında Steam'de Netspeed üçüncü CS vb oyunlar için Telekom peeringleri zaten en iyisi başkada bir şey kalmadı.

Kaynak:

Son düzenleme:

Bu arada GIBIRNet Comnet Türk Telekom peering kullanıyor ve sunucularını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…