NetSpeed vs GIBIRNet

Bu arada GIBIRNet Comnet Türk Telekom peering kullanıyor ve sunucularını.
Hocam dediğim gibi temel uygulamalara doğrudan erişimi var zaten Netspeed'in onun haricinde Comnet sitesine girdiğinizde göreceğiniz Peering'ler bunlar vb. Bunların çoğuna zaten Peering değil doğrudan bağlantısı var Netspeed'in geriye kalan telegram vb. gibi peering ihtiyacı olmayan zaten iyi çalışan uygulamalar.

2022-03-23_180106.jpg

Hocam dediğim gibi temel uygulamalara doğrudan erişimi var zaten Netspeed'in onun haricinde Comnet sitesine girdiğinizde göreceğiniz Peering'ler bunlar vb. bunların çoğuna zaten peering değil doğrudan bağlantısı var Netspeed'in geriye kalan Telegram vb. gibi peering ihtiyacı olmayan zaten iyi çalışan uygulamalar.

Eki Görüntüle 1340076

Netspeed kullandım 30 ping altını almadım bu arada.

Sizde öyle olmuş olabilir ortalama 5 ping alıyor herkes.

TT'den Netspeed'e geçiş sürecim

Eki Görüntüle 1340098

Fiber de herkes alır ben VDSL hat üzeriden bahsettim ve sizde oyle olmuş olabilir diye bir şey yok 3 arkadaş ISS değiştiririz hep farklı şehir birinde 23 birinde 28 diyerinde bende 30 filen işte sonra cıktık Millenicom geçtik 4-9 kullanmaya başladık 3 ümüzde hiçbir şey değiştirmedik ne altyapı ne modem hepsi aynıydı tek şehir farklıydı.

Ben hiç 30 alana rastlamadım nedense VDSl dahil maksimum 15 - 20 arası neyse hayırlı olsun diyelim size Netspeed ile Gıbırnet karşılaştırma yapılacak firmalar değil zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben hiç 30 alana rastlamadım nedense VDSL dahil maksimum 15 - 20 arası neyse hayırlı olsun diyelim size Netspeed ile GIBIRNet karşılaştırma yapılacak firmalar değil zaten.

Siz bilirsiniz fakat bu konumada bağlı İstanbul'da oturan gıbırnet/comnet kullanır.

Bu tarzda ilginç firmalara hiç bulaşılmaz benden söylemesi ismi bile tuhaf firmayı kullanmam vallahi. Kendim aktif TurkNet ve Netspeed kullanıyorum çok zor durumda kalırsam Millenicom olmadı telekoma geçerim.

Ne alaka? Anlamadım da TurkNet Netspeed Türk Telekom'den sorun yaşadım Millenicom da yaşamadım ve aktif olarak yıllık tahhüütlü Türk Telekom ve Millenicom müşterisiyim.

Ne alaka? Anlamadım da TurkNet Netspeed Türk Telekom'den sorun yaşadım Millenicom da yaşamadım ve aktif olarak yıllık tahhüütlü Türk Telekom ve Millenicom müşterisiyim.
O sensin buda benim aynı şekilde ne alaka diyorum deminden beri ısrarla sorun yaşıyorum diyorsunuz o zaman bende soruyorum ne alaka :) ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı