Netspeed vs Millenicom - Kalite ve Valorant Ping Değerleri

Arkadaşlar 2 firma da bana 79 mbps hız vaat ediyor. Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz?

Oyuncu olduğum için ping değerleri çok önemli, özellikle Valorant'ta. Bu 2 sağlayıcıyı İstanbul'da kullanan arkadaşlar Valorant ping değerlerini yazabilirler mi?

Kablonet'in falan fiber hattı yokmuymuş binanızda?

Birkaç gündür Valorant oynuyorum. Ping değerleri 14-19 aralığında. İstanbul'dayım ve Netspeed kullanıyorum.

NetSpeed bana 75 Mbps veriyordu fiber altyapım var ama TürkNet 100Mbps veriyordu. Bende TürkNet'e geçtim ve 95Mbps download 8 Mbps upload alıyorum. Valorant ping değerim 10.

NetSpeed bana 75 Mbps veriyordu fiber altyapım var ama TürkNet 100Mbps veriyordu. Bende TürkNet'e geçtim ve 95Mbps download 8 Mbps upload alıyorum. Valorant ping değerim 10.
Maalesef Türknet'in verdiği hız beni tatmin etmedi. Millenicom ya da Netspeed almak zorundayım.
Birkaç gündür Valorant oynuyorum. Ping değerleri 14-19 aralığında. İstanbul'dayım ve Netspeed kullanıyorum.
Hocam genel olarak firmadan memnun musunuz?

2 senedir kullanıyorum. Ben bir sıkıntı yaşamadım. Farklı bir başlıkta Ankara'da yaşayanların bir dönem ping sorunu yaşadığını görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…