Netspeed vs Millenicom

Sizce?

• Millenicom

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Cevremde kullananlar sorunsuz oldugunu soyledi bende Netspeed basvurusu attim. Nisan 2 de deneyimleyecegim.

Kullanmaya başladığımız da memnun olup olmadığınızı belirtir miydiniz hocam.

Yaklasik 1 yillik Netspeed kullanicisi olarak hiçbir sıkıntı yasamadim. Oyle ki daha musteri hizmetlerini arayacak durum olusmadi.

Yorumun için teşekkürler hocam böyle yorumlar gördükçe tereddüt etmemeye başlıyorum.

Ben bu ikisi arasından Netspeed'i öneririm. Çünkü yaklaşık 1.5 yıldır Netspeed kullanıyorum ve genel olarak gayet memnunum. Tek sıkıntısı akşam vakti yurtdışı sunucularından Single Connection (tek bağlantı) ile dosya indirirken hız düşebiliyor. Mesela sabah 77 Mbps alırken akşam 10-18 Mbps civarında hıza düşüyor. Fakat aynı sorunu TurkNet'te de yaşayanlar var. O yüzden bu sıkıntıyı göz ardı edebiliyorum. Oyunlardaki ping seviyem gayet iyi. Hem CS 1.6 hem CS:GO hem Minecraft (Hypixel sunucusunda oynuyorum) hem de Star Wars Battlefront II oynuyorum ve internet kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım.

Fakat Haziran ayında Netspeed'e zam gelme ihtimali çok yüksek. TurkNet'i sırf pahalı diye tercih etmediyseniz bence tekrar düşünün. Çünkü şimdi Netspeed alırsınız, sonra fiyatlar çok uçarsa tekrar operatör değiştirmeyi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. O yüzden Haziran ayında Netspeed'e ve diğer birçok operatöre zam gelme ihtimalini göz önünde bulundurarak Netspeed almanızı öneririm.

Online oyun oynuyorum o kadar çok firma oluştu ki şu an kafamda inanılmaz kararsızım hocam.

Anlıyorum sizi. Ben özellikle yurt dışı çıkışları iyi olması açısından bu iki firmayı öneriyorum Netspeed PeeringDB adlı adresten bakılınca düzgün bir peering bilgisi bile yok ondan böyle düşünmüştüm. Ama müşteri hizmetlerini önemseyen biriyseniz Netspeed olabilir.

Bende 1 hafta önce TT'den millenicoma geçtim. Açıkçası Netspeed ile Millenicom arasında kalmıştım ama milleniyi seçtim ve gayet memnunum üstelik 1 ay ücretsiz kullanacağım. Altyapım 50yi rahat kaldırıyordu diye 50 mbit'i seçtim. Yaklaşık 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum herhangi bir kopma ya da hız düşmesi olmadı. Bazı kullanıcılar akşam farklı İSS'lerde hız düşüşü olduğunu belirtmekte ama bende hiç öyle sorun oluşmadı günün farklı saatlerinde sürekli hız ölçümü yaptığımda verilen hızı gayet güzel alıyorum. Biraz da altyapınla ve seçtiğin hızla ilgili. Yani kendi deneyimlerime göre tavsiye ederim.

Milleni’ye SOL altyapısı ile fiber olarak kullanıyorum ve ping konusunda hiç memnun değilim. Hız konusunda sorun yok fakat örneğin CS GO için ping’im 70 altına çok nadir düşüyor. 14 hopta ancak çıkıyor. Resmen dolana dolana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı