Altyapı olarak aynı. Fiyat olarak ve müşteri hizmetleri olarak Netspeed daha iyi. Ben de Millenicom'dan geçtim.
Ben Milleni kullanıyordum ping konusunda memnun değildim bundan dolayı Netspeed firmasına geçtim ve memnunum. Daha iyi ping alıyorum ve müşteri hizmetleri çok daha ilgili. Milleni müşteri hizmetleri gerçekten bilgisiz en azından benim karşılaştıklarım öylelerdi. Geç cevap veriyorlar, alakasız cevap veriyorlar, başından savıyorlardı. Netspeed firmasında öyle bir konu söz konusu olmadı şu ana kadar çok ilgililer. Altyapı da destekliyorsa Netspeed öneririm ben.
En yakın zamanda Netspeed'e geçeceğim.Netspeed ucuz ve Türk Telekom altyapısından hizmet veriyor. Müşteri temsilcisine ulaşmak hızlı ve kolay. Derdin sorunun olursa hızlı çözüyorlar. Milenicom da aynı şekilde kaliteli. Birini dükkanda ve diğerini evde kullanıyordum bir aralar. Baktım kalite farkı yok, Milenicom'u da Netspeed yaptım.
Genel olarak Netspeed ile TurkNet'ten şaşmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.