Netspeed vs Millenicom

mzysteen

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben aktif olarak Millenicom kullanıyorum. VDSL 35Mbps internet tarifesi var. Fiyatlar pahalı gelmeye başladığı için başka ISS bakıyordum, en mantıklısı Netspeed geldi. Hız olarak Millenicom'dan memnunum ping 10, download 40, upload 15, söyledikleri hızın az bir şeyde üstünde veriyorlar ama malum 3 ayda bir zam yapmalarından hoşnut değilim. TurkNet onermeyin bana arkadaşlar. Altyapım Max 64Mbps destekliyor ve pahalı. Netspeed nasıl bir ISS onu ögrenmek istiyorum açıkçası.
Taahhütsüz başka ISS varsa onlara da bakabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım TTNET Superonline falan bak derim hatta bu devirde taahhutsüz değil taahhütlü almaya bak derim en azından ne kadar ödeyeceğin belli olur ve süre bitene kadar kafan bir nebze daha rahat olur.

Arkadaşım TTNET Superonline falan bak derim hatta bu devirde taahhutsüz değil taahhütlü almaya bak derim en azından ne kadar ödeyeceğin belli olur ve süre bitene kadar kafan bir nebze daha rahat olur.
taahadütlü internet cok mantıksız benim okadar vaktim yok vaktim olsa tabiki tercihim bu yönde olurdu

Taahhütlü internet ne bakımdan mantıksız? Sırf istediğin zaman başka bir firmaya geçtiğin için mi taahhütlü fiyatın belli anlaştığın dönem için ödeyeceğin fiyatta belli niye 2,3 ayda sürekli zam yiyesinki?

Askere gi
Taahhütlü internet ne bakımdan mantıksız? Sırf istediğin zaman başka bir firmaya geçtiğin için mi taahhütlü fiyatın belli anlaştığın dönem için ödeyeceğin fiyatta belli niye 2,3 ayda sürekli zam yiyesinki?
Arkadaşım taahhüt istesem millenicomdan memnunum ordan devam ederim değilmi? Ekonomik olarak sıkıntıdayım fatura ödemekte zorlanacak kadar. Taahhüt filan istemiyorum 3 belki 4 ay kullanıp kapatıcam

Askere gi.

Arkadaşım taahhüt istesem Millenicom'dan memnunum oradan devam ederim değil mi? Ekonomik olarak sıkıntıdayım fatura ödemekte zorlanacak kadar. Taahhüt filan istemiyorum 3 belki 4 ay kullanıp kapatacağım.

Eğer 3-4 aya interneti kapattıracaksanız, dediğiniz gibi taahhütsüz almalısınız hocam. Netspeed ilk 3 ay indirimli 35 Mbps 289 TL iyi fiyat.

Netspeed ve Millenicom arasında da aman aman fark yok hocam. Hatta Netspeed müşteri temsilcileri daha iyi diyebilirim.

Millenicom'dan Netspeed'e geçiş için ise 10 haneli xDSL hizmet numarasını öğrenmelisiniz. Ben Millenicom'dan geçiş yapmadan önce e-devletten "sabit hat sorgulama" kısmında hizmet numaramı öğrenebilmiştim.

Dosya Ekleri

• IMG_20241127_235154.jpg
    IMG_20241127_235154.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba, ben aktif olarak Millenicom kullanıyorum. VDSL 35Mbps internet tarifesi var. Fiyatlar pahalı gelmeye başladığı için başka ISS bakıyordum, en mantıklısı Netspeed geldi. Hız olarak Millenicom'dan memnunum ping 10, download 40, upload 15, söyledikleri hızın az bir şeyde üstünde veriyorlar ama malum 3 ayda bir zam yapmalarından hoşnut değilim. TurkNet onermeyin bana arkadaşlar. Altyapım Max 64Mbps destekliyor ve pahalı. Netspeed nasıl bir ISS onu ögrenmek istiyorum açıkçası.
Taahhütsüz başka ISS varsa onlara da bakabilirim.
Sıkıntı yaşamazsın altyapın iyi ise. 3 senedir memnunum Netspeedten. Refransla ayrıca her ay indirimde alıyorsunuz.

Askere gi

Arkadaşım taahhüt istesem millenicomdan memnunum ordan devam ederim değilmi? Ekonomik olarak sıkıntıdayım fatura ödemekte zorlanacak kadar. Taahhüt filan istemiyorum 3 belki 4 ay kullanıp kapatıcam
Komşun ile anlaş wifiden paylaşın, faturayıda ortak ödeyin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı