Netspeed vs Millenicom

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Merhabalar. Yeni işim için başka şehre taşınmak zorunda kaldım. Kaldığım yerde internet yok. Bağlatmayı düşünüyorum ama aklımda bulunan firmaların fiyatları fazla. Karşıma Netspeed ve Millenicom çıktı. Fiyatlarında diğerlerine göre daha uygun. Acaba bu firmalardan hangisi tercih edilebilir? İkisi de önerilmez ise Türknet üzerinden devam edeceğim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni işim için başka şehre taşınmak zorunda kaldım. Kaldığım yerde internet yok. Bağlatmayı düşünüyorum ama aklımda bulunan firmaların fiyatları fazla. Karşıma Netspeed ve Millenicom çıktı. Fiyatlarında diğerlerine göre daha uygun. Acaba bu firmalardan hangisi tercih edilebilir? İkisi de önerilmez ise TurkNet üzerinden devam edeceğim gibi.

Yakın zamanda ikisini de deneyimledim, altyapı sağlayıcı firma(TT) aynı olsa bile müşteri memnuniyeti açısından Netspeed daha önde performans verdi, çok problem yaşamasamda 7/24 anında ulaşılabilirlikleri söz konusu, Millenicom'da da hiç problem yaşamadım ama müşteri hizmetleri açısından Netspeed'den daha geride olduklarını açıkca dile getirebilirim. Örneğin olarak altyapımda bir kusur vardı bunu ben onlara belirtmeden onlar böyle bir probleminiz yüzünden hızınız olması gerektiğinden daha düşük isterseniz bu konuda bir aksiyon alabiliriz demişlerdi, aynı durum Millenicom'da da vardı ama onlar söylememişlerdi. Ve şu an aktif olarak Netspeed kullanıyorum. Ping değerlerim ve hızım taahhüt ettikleri gibi gayet staibl ve kaliteli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı