ender_ender
Kilopat
Daha fazla
Öyle ms nasıl alıyosun ben kullanmadık internet firması bırakmadım. 65 75 en iyisini türknet'te alıyordum. Fiber kablonete geçtim en kötüsünü alıyorum suğan en az 80 100 arası benim olduğum bölge ana baba günü gibi heryer katlı katlı apartman sanırım ondan böyle pingim.TürkNet, NetSpeed ve Millenicom gibi tekel firmalardan bana göre uzak durulması gerek. O kadar çok sorun çıkarıyorlar ki. İptal mi etmek istedin cahannemin dibine git yine iptal etmezler. Müşteri hizmetlerinemi bağlanmak istedin TürkNet 1 hafta sonra nine gibi cevap verir. Diğerlerine he yardım he etmez. İnternetinmi gitti o zaman adamları rahatsız edene kadar devam ediyeceksin. Ancak öyle geliyor. Bizzat tücrübe ettim ve bidahada etmek istemiyorum. Türk Telekom'a geçtim kafam rahatladı tek bursada çok şikayet olanlarında altyapıda sıkıntı olduğundan oluyor. TürkNet gibi tekel firmalarda 60MS altını görünce dua ediyordum. Türk Telekom'da 30 ila 40 arası gidip geliyor. O da evde internet kullanlar olduğu için. Olmaza sabit 30 ms alacağım.