Netspeed vs TurkNet

Netspeed.

Şu aralar İnternet çok değil ama az bir şey yavaşladı ama evdekiler değiştirelim diyemiyorum çok sorun olmuyor bende
Gerçi uzun zamandır FPS Online girmiyorum bilmiyorum.
Hocam memnun musun peki? Ne zamandan beri kullanıyorsun, hangi mahallede oturuyorsun bir de? Online fps oyunlarında deneyimini paylaşabilir misin?

Herkes sorun yaşıyor galiba bi ben yaşamıyorum, torpil müşteriyim sanırım. Şikayetvar'a girince Netspeed'in hemen çözdüğünü görmüştüm. Bizim evde en az 6 cihaz bağlanıyor ping sorunum olmuyor. Yüksek boyutlu dosya indirirken en fazla 10 ms gecikme artışı oluyor ama zaten Netspeed'e geçince pingim 2-20 arası oyundan oyuna düşüş oldu. Bi upload düşük veriyor sanırım o kadar. Bu arada altyapım 71 destekiyor ama bana 75 download sağlıyorlar.

Netspeed'in bu olayı kapasite sorunundan kaynaklı. Yalnız 2-3 gündür akşamları tam emin olmamakla beraber iyi gibi, detaylı test edeceğim ilk fırsatta.

Turktelekom'dan Netspeed'e geçtim yaklaşık 3-4 ay önce "100Mbps Ultimate Fiber" paketini aldım. Genel olarak memnunum fakat ETS2 TruckersMP'ye bağlanmıyor. (Çok oynamıyorum zaten bilginiz olsun eğer ki oynuyorsanız.)

Turktelekom'dan Netspeed'e geçtim yaklaşık 3-4 ay önce "100Mbps Ultimate Fiber" paketini aldım. Genel olarak memnunum fakat ETS2 TruckersMP'ye bağlanmıyor. (Çok oynamıyorum zaten bilginiz olsun eğer ki oynuyorsanız.)
ETS2 TruckersMP'ye bağlanamıyorsanız modem ayarlarından MTU değerini 1440 yaparsanız sorun kalmıyor bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…