Netspeed vs TurkNet

16HSYN16

Yoctopat
Daha fazla  
Millenicom erken çıkınca kampanya fiyatını iptal ediyormuş. Bundan dolayı 1 Ocak'ta firma değiştireceğim. Sizce hangi firmaya geçmeliyim?
4 ay duracağım sonra başka firmaya geçerim fiyatlara göre.
TurkNet 1 ay bedava 3 ay 400 TL.
Netspeed 4 ay 350 TL sonra 8 ay 600 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom erken çıkınca kampanya fiyatını iptal ediyormuş. Bundan dolayı 1 Ocak'ta firma değiştireceğim. Sizce hangi firmaya geçmeliyim?
4 ay duracağım sonra başka firmaya geçerim fiyatlara göre.
TurkNet 1 ay bedava 3 ay 400 TL.
Netspeed 4 ay 350 TL sonra 8 ay 600 TL.
bende türknet var memnunum diğer firmayı hiç duymadım

İkiside aynı, sorun yaşasıya kadar birinde kalıyorsun canını çok sıkınca diğerine geçiyorsun. Ben turknetteydim, bir problemi çözemeyince netspeed'e geçtim.
Netspeedde talep açınca problem çözülmüştür diye kapatıyor Çözülen bir şey olsa keşke:)aynı şeyin laciverdi gibiler.

İkiside aynı, sorun yaşasıya kadar birinde kalıyorsun canını çok sıkınca diğerine geçiyorsun. Ben turknetteydim, bir problemi çözemeyince netspeed'e geçtim.
Netspeedde talep açınca problem çözülmüştür diye kapatıyor Çözülen bir şey olsa keşke:)aynı şeyin laciverdi gibiler.
TurkNet bir tık daha önde bana kalırsa. Ama desteğe işin düştüğü zaman bol şans.

Destek talebine işi bilen biri denk gelirse gerçekten sorun neyse çözüyorlar.
Bu bana denk gelmedi

Genelde çözülmeyen sorunu sorununuz çözüldü deyip talebi kapatmak daha kolaylarına geliyor ama.
Bu ikisinde de aynı.

O yüzden fiyat hangisinde uygunsa onu tercih etmek mantıklı geliyor.
Turknetin alt yapısı yoksa bu dediğim. Varsa 1 gbitlik interneti almak tabiki daha mantıklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı