Netspeed yine mi çöktü?

Ben artık siber saldırı olduğuna inanmamaya başladım. Türk Telekom ile aralarında fiyat anlaşmazlıkları var ve bundan dolayı bant daraltma uygulanıyor gibime geliyor.
Direkt söylesin öyleyse, en azından farklı ISS'e geçmem sırf t* düşmanlığımdan

Ben artık siber saldırı olduğuna inanmamaya başladım. Türk Telekom ile aralarında fiyat anlaşmazlıkları var ve bundan dolayı bant daraltma uygulanıyor gibime geliyor.
Saldırı vb. olduğuna ben de pek inanamıyorum. Saatler birbirine yakın oluyor. İnternet sitelerinde detaylı açıklama yapmışlar fakat tam emin olamadım. Bakalım temmuz 1,2 gibi düzelme olmaz ise (limitler sıfırlanıyor ya) tekrar değerlendiririz

Türktelekom, millicom, netspeed altıyapı hepsi aynı sade giremeyenler var, diğeri forumda paylaşanda var, eğer saldıran varsa yada bakımda olabilir, acıklama gereken yapması lazım.

Saldırı falan hikaye. Bir hizmet sağlayamıyorlar. Değiştirme zamanı geldi.

%95 paket kaybı ile muazzam bir deneyim yaşıyorum... 3 Ayım dolmadığı için başka operatöre de doğrudan geçiş yapamıyorum resmen esir kaldım.

Arkadaşlar VPN ile kullanmayı deneyin. Anladığım kadarıyla ya kiraladıkları internet sağlayıcısı ya da "siber saldırı" nedeniyle whitelist üzerinden internet bağlantısı moduna geçtiler. Yani belirli izin verilen bağlantı noktaları hariç bağlantılar olabilecek en düşük hızda. VPN ile bu bağlantı noktasını değil de farklı bu sınırın uygulanmadığı bir bağlantı noktasından bağlanabiliyorsunuz.

Bu arada VPN kullanımınızı belgelerseniz bu kasıtlı bir şekilde hizmeti kısıtladıklarını da ispat ediyor.

%95 paket kaybı ile muazzam bir deneyim yaşıyorum... 3 ayım dolmadığı için başka operatöre de doğrudan geçiş yapamıyorum resmen esir kaldım.

Hiç sorma ya. Kaç gündür adamakıllı Online oyun oynayamıyorum. Ben de geçeceğim birazdan TurkNet'e.

Kendi mobil internetimle bile uygulamaya girip kayıt açamıyorum.

Son düzenleme:
1, 2 kere oldu sorun olmaz dedim ama her gün yapmaya başladılar. Kaç gündür doğru düzgün hizmet sağlayamıyorlar. Ben başvuru yaptım TurkNet'e. Hem de ilk ay ücretsiz hizmet verdiler.

Ben şimdi TurkNet'in web sitesine de giremiyorum. Şansıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…