matematiğingüleryüzü
Centipat
Nasıl yani şimdi Türk nete geçemeyecek miyiz?turknet netspeed geçişlerini kapatmışlar
Nasıl yani şimdi Türk nete geçemeyecek miyiz?turknet netspeed geçişlerini kapatmışlar
Nasıl kapatmışlar hocam GeçilmiyormuBenim akşamdan beri modem kırmızı, komple kapattılar benim interneti, gelen faturayı ödemeyeceğim, gerekirse dava etsinler, Türk ticaret kanununa göre bana vermedikleri hizmet için benden fatura talep edemezler, gitsin mahkemeye versinler, turknet netspeed geçişlerini kapatmışlar, eğer patlarsa evinde port olmayanlar yıllarca sıkıntı yaşayacak,
Nasıl kapatmışlar hocam Geçilmiyormu
Bence geçiş miktarını kaldıramadılar ondan geçici kapattılar. İlk internet kesildiğinde 20 dakika beklemiştim Türknet hattında.Arkadaşlar turknet başka operatörden geçiş sitesini kapatmış.
Umarım açılır bu saçmalığa daha fazla dayanamıyorum bide bunlar utanmadan ay sonu tam fatura isterler.Bence geçiş miktarını kaldıramadılar ondan geçici kapattılar. İlk internet kesildiğinde 20 dakika beklemiştim Türknet hattında.
Bilgisayardan baktın mı? Başka yerden geçiş sayfasına tıklayıp abone ol dediğimde işlem ilerliyor.Arkadaşlar turknet başka operatörden geçiş sitesini kapatmış.
Bilgisayardan baktın mı? Başka yerden geçiş sayfasına tıklayıp abone ol dediğimde işlem ilerliyor.
PC'den de acılmıyor. Ben aksam 7'den beri giremiyorum. Sen nasıl yaptın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.