Netspeed yoğun saatlerde paket kaybı ve yüksek ping problemi

Gerçekten iyiydi ama bu son -sanırım- 1.5 aydır falan kötüleşti. Neden oldu bilmiyorum.

Hocam ben geçerken kapsama alanı genişletmemi kapsamlı bakımmı ne öyle bir şey yapıyoruz deyip kurulumu geciktirmişlerdi, bu olayla alakası olabilir.
Olabilir bilemiyorum.

Ben İnternet kutusu telekom'a geçtim hocam Netspeed kullanmıyorum artık.

Hocam peki fibermi kullanıyorsunuz? Pek duyulmadığı için forumlarda çok iyi karşılanmıyorda o tarz firmalar VDSL fiberden daha sorunlu olduğu için sormuştum.
VDSL kullanıyorum. Netspeed'ten memnundum açıkçası hatta şu an kullandığım firmaya göre ping değeri daha düşüktü ama ben online oyun vs oynamadığım için bu firmaya geçtim 50 TL daha ucuz.

VDSL kullanıyorum. Netspeed'ten memnundum açıkçası hatta şu an kullandığım firmaya göre ping değeri daha düşüktü ama ben Online oyun vs oynamadığım için bu firmaya geçtim 50 TL daha ucuz.

Tamamdır teşekkürler, ileride düşünebilirim aslında bütçe sıkıntım yok fakat hat benim üstüme olamayacağı için taşıma işlemleri ile ailem pek uğraşmak istemiyor, o yüzden kalıcı bir firmada durmak istiyorum.

Ben şunu anladım TT veya SOL harici internet almak çok riskli, doğru altyapıları olmadan bir anda var olan müşterileri mutlu edip bir anda çok müşteri kazanınca altyapıları yetersiz kalıyor. Ayrıca bunu düzeltmek için çabaya girmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…