Ben çoktan TurkNet'e geçtim bile. Bir daha Netspeed kullanmayı düşünmüyorum.Sorunu düzelen var mı? Aynı problemi ben de yaşıyorum bir umut düzelir diye bekliyorum ama düzelecek gibi görünmüyor. Ben de değiştireceğim gibi sanırım ama sorunu düzelen var mı diye bir sorayım dedim.
Peki bu sorunlardan sonra müşteri hizmetlerine yazdınız mı hiçBen çoktan TurkNet'e geçtim bile. Bir daha Netspeed kullanmayı düşünmüyorum.
Netspeed özellikle de Hindistan'dan IP aldıktan sonra iyice sapıtmaya başladı. Akşam vakti ping ve paket kaybı mı dersiniz, IP adresinin Hindistan kayıtlı görünüp sitelere girememesi mi dersiniz, tonla sorun yaşanıyor. Bu yüzden de daha fazla dayanamadım ve TurkNet'e geçtim.
Sorunu düzelen var mı? Aynı problemi ben de yaşıyorum bir umut düzelir diye bekliyorum ama düzelecek gibi görünmüyor. Ben de değiştireceğim gibi sanırım ama sorunu düzelen var mı diye bir sorayım dedim.
Cidden çözüldü mü? Tam da benim Netspeed'den TurkNet'e geçmemi mi bekliyorlardı yahu?Netspeed yurtdışı görünen IP'leri devredışı bıraktı şuanda hiç bir sorun kalmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.