Netspeed yoğun saatlerde paket kaybı ve yüksek ping problemi

Sorunu düzelen var mı ? Aynı problemi ben de yaşıyorum bir umut düzelir diye bekliyorum ama düzelecek gibi görünmüyor. Ben de değiştireceğim gibi sanırım ama sorunu düzelen var mı diye bir sorayım dedim

Ben çoktan TurkNet'e geçtim bile. Bir daha Netspeed kullanmayı düşünmüyorum.

Netspeed özellikle de Hindistan'dan IP aldıktan sonra iyice sapıtmaya başladı. Akşam vakti ping ve paket kaybı mı dersiniz, IP adresinin Hindistan kayıtlı görünüp sitelere girememesi mi dersiniz, tonla sorun yaşanıyor. Bu yüzden de daha fazla dayanamadım ve TurkNet'e geçtim.

Peki bu sorunlardan sonra müşteri hizmetlerine yazdınız mı hiç

Bende aynı dertten müzdaribim.

Henüz bir gelişme yok. Sorun devam ediyor maalesef.

Her seferinde saçma sapan şeylere bağlayıp geçiştiriyorlar, geçen genç bir temsilci denk geldi uğraştık birazcık diğer temsilcilerden daha ilgili davrandı, en sonda çözemeyince ekiplere sorunu ileteceğini söyledi yarın sizi ararlar bilgi verirler dedi birkaç gün geçti hala arayan yok, dün akşamda tekrardan aradım durumu sormak için 2-3 kere aramışlar açmamışız güya.

O zaman pek bir umut yok gibi ben yine bir umut birkaç gün daha beklesem mi dedim ama beklemenin çok bir faydası olmayacak sanırım

Netspeed yurtdışı görünen IP'leri devredışı bıraktı şuanda hiç bir sorun kalmadı
Cidden çözüldü mü? Tam da benim Netspeed'den TurkNet'e geçmemi mi bekliyorlardı yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…