H hrksbndncy Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 316 Çözümler 2 27 Haziran 2025 #11 Netspeed'e talep açtınız mı?
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 27 Haziran 2025 #12 hrksbndncy dedi: Netspeed'e talep açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor. Online işlemlere giriş bile yaptırmıyor, doğru olan şifreye yanlış diyor.
hrksbndncy dedi: Netspeed'e talep açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor. Online işlemlere giriş bile yaptırmıyor, doğru olan şifreye yanlış diyor.
1 12v Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 32 27 Haziran 2025 #13 Pixel_less dedi: Millenicom da yavaş. Hız değerlerinde normal sonuçlar alıyorum. Teknik destek ekibi güya her şeyin normal olduğunu söylüyorlar. Ama sadece önbellekli sitelere hızlıca giriş çıkış yapıyorum ki bazen onlar da gidiyor. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom yurt dışı çıkış hattı kaynaklı genel bir sorun mu var acaba. Yoksa telekom vae altyapı kullanıcılarını yıldırmaya mı çalışıyor.
Pixel_less dedi: Millenicom da yavaş. Hız değerlerinde normal sonuçlar alıyorum. Teknik destek ekibi güya her şeyin normal olduğunu söylüyorlar. Ama sadece önbellekli sitelere hızlıca giriş çıkış yapıyorum ki bazen onlar da gidiyor. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom yurt dışı çıkış hattı kaynaklı genel bir sorun mu var acaba. Yoksa telekom vae altyapı kullanıcılarını yıldırmaya mı çalışıyor.
JeyeF Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek, Anakart: ASUS Prime B650M-R Ekran Kartı: GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 12GB GDDR7, Bellek: Kingston Beast (1x32) DDR5 5600Mhz CL36 SSD: Kioxia Exceria Plus G3 1TB Kasa: Bitfenix Ceto Premium White 750W 80+ Bronze PSU Cinsiyet Erkek Meslek Gayrimenkul Eksperi 27 Haziran 2025 #14 Aynı durumdayım hızı çok düşük ve Online işlemlere bağlanmıyor. Netspeed sizlere ömür.
H hrksbndncy Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 316 Çözümler 2 27 Haziran 2025 #15 Ben10Ultimate dedi: Açılmıyor. Online işlemlere giriş bile yaptırmıyor, doğru olan şifreye yanlış diyor. Genişletmek için tıkla... Mobil internetinizden girin ve şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın.
Ben10Ultimate dedi: Açılmıyor. Online işlemlere giriş bile yaptırmıyor, doğru olan şifreye yanlış diyor. Genişletmek için tıkla... Mobil internetinizden girin ve şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 27 Haziran 2025 #16 hrksbndncy dedi: Mobil internetinizden girin ve şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. 4-5 denemeden sonra doğrulama kodu ekranına geçiyor şükür şifreyi kabul etti diyorum bu sefer de kodu yarım saat sonra gönderiyor.
hrksbndncy dedi: Mobil internetinizden girin ve şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. 4-5 denemeden sonra doğrulama kodu ekranına geçiyor şükür şifreyi kabul etti diyorum bu sefer de kodu yarım saat sonra gönderiyor.
H hrksbndncy Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 316 Çözümler 2 27 Haziran 2025 #17 Ben10Ultimate dedi: Olmuyor. 4-5 denemeden sonra doğrulama kodu ekranına geçiyor şükür şifreyi kabul etti diyorum bu sefer de kodu yarım saat sonra gönderiyor. Genişletmek için tıkla... Telefonlarıda sürekli meşgul çalıyor ne hikmetse.
Ben10Ultimate dedi: Olmuyor. 4-5 denemeden sonra doğrulama kodu ekranına geçiyor şükür şifreyi kabul etti diyorum bu sefer de kodu yarım saat sonra gönderiyor. Genişletmek için tıkla... Telefonlarıda sürekli meşgul çalıyor ne hikmetse.
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.086 Çözümler 6 27 Haziran 2025 #18 hrksbndncy dedi: Mobil internetinizden girin ve şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın. Genişletmek için tıkla... Şifreyi veren sistemleri dahi çalışmıyor hocam.
hrksbndncy dedi: Mobil internetinizden girin ve şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın. Genişletmek için tıkla... Şifreyi veren sistemleri dahi çalışmıyor hocam.
Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 899 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Haziran 2025 #19 Korkak kişi bir emirle her şeyi kısıtladı belki de.
Marechal Hectopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 299 27 Haziran 2025 #20 Siber saldırı altındaymış twitterdan açıklama yapmış Netspeed o yüzden aşırı yavaşlık ve tutarsızlık varmış
Siber saldırı altındaymış twitterdan açıklama yapmış Netspeed o yüzden aşırı yavaşlık ve tutarsızlık varmış