hrksbndncy
Hectopat
Netspeed'e talep açtınız mı?
Açılmıyor. Online işlemlere giriş bile yaptırmıyor, doğru olan şifreye yanlış diyor.Netspeed'e talep açtınız mı?
Türk Telekom yurt dışı çıkış hattı kaynaklı genel bir sorun mu var acaba. Yoksa telekom vae altyapı kullanıcılarını yıldırmaya mı çalışıyor.Millenicom da yavaş. Hız değerlerinde normal sonuçlar alıyorum. Teknik destek ekibi güya her şeyin normal olduğunu söylüyorlar. Ama sadece önbellekli sitelere hızlıca giriş çıkış yapıyorum ki bazen onlar da gidiyor.
Mobil internetinizden girin ve şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın.Açılmıyor. Online işlemlere giriş bile yaptırmıyor, doğru olan şifreye yanlış diyor.
Olmuyor. 4-5 denemeden sonra doğrulama kodu ekranına geçiyor şükür şifreyi kabul etti diyorum bu sefer de kodu yarım saat sonra gönderiyor.Mobil internetinizden girin ve şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın.
Telefonlarıda sürekli meşgul çalıyor ne hikmetse.Olmuyor. 4-5 denemeden sonra doğrulama kodu ekranına geçiyor şükür şifreyi kabul etti diyorum bu sefer de kodu yarım saat sonra gönderiyor.
Şifreyi veren sistemleri dahi çalışmıyor hocam.Mobil internetinizden girin ve şifremi unuttum diyerek yeni şifre alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.