NetSpeed'de ping oluyor

Blocoda

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2021
Mesajlar
34
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
NetSpeed'e geçeli 1 hafta falan olacak. Normalde pek Online oyun oynayan biri değilim. Fakat az önce LoL'de bir maç gireyim dedim. Pingim sabit 60-65 arasıydı. Bu neden oluyor acaba? Kablolu bağlanıyorum.
 
NetSpeed'e geçeli 1 hafta falan olacak. Normalde pek Online oyun oynayan biri değilim. Fakat az önce LoL'de bir maç gireyim dedim. Pingim sabit 60-65 arasıydı. Bu neden oluyor acaba?

Bende de o sorun var senin de yüksek ihtimal paket kaybın var NetSpeed'e ticket attım bakalım ne diyecekler.
 
NetSpeed tarafından iletilen mesajı deyim bircok sunucularda IP kaynaklı sorun yaşıyorlarmış arkadaşım NetSpeed kullanuyor oradan biliyorum özellikle Riot sunucularında varmış sonra CS:GO GTA 5 FiveM gibi gidiyor ama en cok ping Riot sunucusunda gorursun çözümü cok zor 2 firimanın anlaşması lazım bu durumda anlaşamasa NetSpeed müşteri kaybedecek pingden dolayı arkadaşım GIBIRNet geçecek 500Mbps 20 upload pakete ticket açtı arakdaşım art arda aradıda ama maalesef denilen cevap klasik.
Arkadaşım Comnet Riot sunucularında 6 ping alıyor diğer arkadalım GIBIRNet kullanıyor 8 ping alıyor ben Millenicom kullanıyorum 12 ping alıyorum.
 
CS DE 30 40ms alıyorum lol de 60ms netspeed kullanıyorum
 
CS de 30 40ms alıyorum LoL de 60ms NetSpeed kullanıyorum.

Gine cok kotu işte firima bile diyor 20 15 ping olması gereken diyor.
CS:GO'da ben 18 ping alıyorum en fazla 25.
Bir kod var o sayede yapıyorum firima soyledi bana da.
 
NetSpeed'e geçeli 1 hafta falan olacak. Normalde pek Online oyun oynayan biri değilim. Fakat az önce LoL'de bir maç gireyim dedim. Pingim sabit 60-65 arasıydı. Bu neden oluyor acaba? Kablolu bağlanıyorum.
Zaten normali o. Türkiye'de yaşıyorsun. Alman serverına 10 ping ile bağlanacak hali yok.
 
Gereksiz kötüleme gördüm sanki. Çünkü zamanında bende superonline ile birlikte bile 2-3 hafta aynı sorunu yaşadım tüm süperonlinelılar olarak. Ama sorun sonra düzeldi belki NetSpeedte düzeltecektir yakın zamanda. Bence düzeltir yoksa dediğiniz gibi müşterisi kalmayabilir.
 
Zaten normali o. Türkiye'de yaşıyorsun. Alman serverına 10 ping ile bağlanacak hali yok.

Türkiye serverinde oynuyorum. Bir de eskiden TTNET kullanıyordum onda böyle sorun yoktu 15 ping alıyordum.
 
Ama bugün NetSpeed'e geçecektim. Şuan kafam karıştı Gıbırnet, Türknet, NetSPeed hangisini kullansam acaba..
 
Zaten normali o. Türkiye'de yaşıyorsun. Alman serverına 10 ping ile bağlanacak hali yok.

Ben Türkiye sunucusunda oynuyorum Comnet veri merkezinde sunucu arkadaşıma ait.
Ama bugün NetSpeed'e geçecektim. Şu an kafam karıştı GIBIRNet, TurkNet, NetSpeed hangisini kullansam acaba.

Fiber varsa GIBIRNet VDSL varsa Comnet.

Benim de Millenicom ve Türk Telekom altyapısında fakat Superonline cıkışlarını kullanıyor sorun gormedim ben ne zaman oldu sizin sorun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…