Netspeed'e Geçilir mi?

Ben geçeli bir ay oldu. 16 mbps olduğu için geçerken çok düşünmedim. Ping değerleri de gayet iyi. Sorun yaşamadığım için müşteri hizmetlerini değerlendiremeyeceğim ama 52 lira AKK'siz İnternet çok makul. Kısacası, mutluyum şuan.

Söylemeyi unuttum. 6 ay taahhüt verdim ve kurulum parası ödemedim. Eğer caymak istersem son ay ödeyeceğim faturaya ekstra 60 TL yansıyacak.

Firmaların pazarlama bölümlerine girersek işin içinden çıkamayız 60₺ ücretten kaçıp taahhüt vermek iyi fikir değil, 6 ay kalma sözü verene bu ücret alınmıyor diye hatırlıyorum.

SOL zaten fiyat olarak çok saçma bir hal içinde, Netspeed AKN'siz tarifeler bile çok uyguna geliyor.
Bence denemekten zarar gelmez. Ocak ayına kadar şu AKN mevzusu iyice anlaşılır hal alana kadar kullanılabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir de şöyle bir şey var ttnet bana ücretsiz modem vermişti 2 sene önce vdsl desteklesin diye oradan ayrılınca modem i isteler mi?
Fiber modemi geri alıyorlar onu biliyorum, fiber kullanıyordum taşındım ve bulunduğum yerde fiber alt yapısı yoktu adsl'e geçtim, modemi geri istediler vermezseniz faturanıza 250₺ yansıtılacaktır demişlerdi, modem süperonline merkeze gidene kadar neler yaşadım ben bilirim. Firmalarda oradan oraya gitti geldi bir ara kayboldu modem arayıp durdular, en az 10 yeri aradım zorla da olsa teslim ettirdim, ama vdsl modemi geri alırlar mı onu bilemiyorum. Bu dediğim 4 sene önce istediler 250₺'yi. Ne olur ne olmaz sakla modemi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı