Katılım
10 Şubat 2020
Mesajlar
1.623
Makaleler
2
Çözümler
7
Merhaba dostlar bu sabah itibarıyla Netspeed'e geçmiş bulunmaktayım.
Önceden TT 16 Mbps download 4 Mbps upload kullanıyordum ve Netspeed 75 Mbps download 8 Mbps upload paketine geçtim.

Ücretsiz kurulum için 2 hafta öncesinden TT'yi aradım ve kaç TL cayma bedeli olduğunu sordum 15 gün kalan internetime 110TL cayma bedeli çıkardılar . Ben de kargo vs ile sonradan uğraşmamak için 2 hafta öncesinden belgelerimi Netspeed'e gönderdim ve 2 günde ellerine ulaştı. Beni aradılar ve ne zaman kurulum yapılmasını istediğimi sordular ben de taahhütümün bitmesine 3 gün kala başlamasını istedim. (taahhüt bitiş tarihi 5 Nisan) geçiş işlemi 2 Nisan'da başladı ama sanırım hafta sonuna denk geldiği için hafta sonu kurulum olmadı ve bugün sabah saat 8'de geçiş işlemim bitti. Altyapım 75 Mbps destekliyor gözüküyordu ama bana 69 Mbps verebildiler çünkü SNR değerim 8.1DB'ye kadar düştü. Eğer bağlantı sorunları yaşarsam bildirmem durumunda 50 Mbps'ye sabitleyebileceklerini söylediler.

Bu süreçte müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu ve beklediğim kalitenin üstündeydi.
Netspeed, TT çıkışlarını kullandığı için eski internetimden biraz daha yüksek ping bekliyordum ama hız testlerinde 1-2 ping oyun testlerinde ise 4 5 ping daha az aldım ve açıkçası şaşırttı.
69 Mbps tanımlanan internetimden 65 Mbps download 7 Mbps upload sorunsuz şekilde alıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 132740f5-4fa7-48dd-a89a-7bdab843ad72.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde kafamda böyle bir plan var. İnşallah uzun kullanımda bir problem yaşamazsın.
 
Bende senelerdir kullanıyorum, hem uygun hem sorun yaşamıyorum. Bu zamana kadar bir bilemediniz iki kere sorun yaşadım, sorunumu iletebileceğim bir müşteri hizmetleri var ve gerçekten sorun çözme odaklı çalışıyorlar, başka firmalar gibi müşteri kitlesi çoğalınca bozulur mu muhatap bulunmaz mı bilemem ama şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.
 
Hayırlı olsun, ben de yeni geçtim. Şu an memnunum, umarım sorun yaşamayız.
 
Netspeed'in müşteri hizmetlerini bende gerçekten çok seviyorum.
 
TT fiber altyapısı olan bir yerde TT harici hangi sağlayıcı ile fiber erişimi alınabilir? Superonline fiber'de kendi altyapısınımı kullanıyor hala? Binaya tt fiber için başvuru yapılmış yakın zamanda kurulum yapılacakmış ama superonline kullanıcısıyım ve TT kesinlikle kullanmak istemiyorum.
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun 2 sene Netspeed kullandım bende memnun kaldım.
Sözleşmesiz firmalar arasında en iyi müşteri hizmetlerine sahip firma 7/24 Aktifler çok kibarlar.
Telekom pop noktasını kullandığı için tamamen speedtest pinginde bir değişme olmamış ama eğer oyun oynuyorsanız test edin belki farklılık olabilir orada.

Şu an Comnet kullanıyorum 1 yıldır ondan da memnunum alt yapım fiber.
Alt yapınız iyiyse sözleşmesiz firmalardan uygun fiyata hizmet alın.
 

Dosya Ekleri

  • 11.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 175
@Samet Hayırlı olsun hocam. Geçişinizin en sonunda olduğuna çok sevindim. Umarım memnun kalırsınız. Kodumu kullandığınız için de ayrıca teşekkür ederim. 110 TL, gitmeden can yakmayı da ihmal etmeyen bir firmamız var çok şükür. Ben bu yüzden son 6 güne kadar sabrettim cayma gelmesin diye. Sağlık olsun. Ev telefonu var mıydı, PSTN ev telefonu iptal dilekçesi de doldurdunuz mu benim gibi. Yoksa hizmetiniz zaten yalın mıydı, unutmuşum. TT ile büyük konuşmayayım ama BİMCell harici herhangi bir alakam kalmadı. Kalmasını da istemiyorum. Ben de temsilcilerden şimdiye kadar memnun kaldım. Abonelik, ADSL-VDSL geçişi vs sürekli tutarlı bilgi alabildiğim temsilciler olması çok iyi.

@Valerys Evet TT altyapısı kullanıyor Netspeed tıpkı Türknet, Milleni, Comnet, Gibir gibi.

@Tearz Taahhüt mü var hocam, yoksa Türknet abonesi olduğunuz için 1 Haziran'ı mı bekliyorsunuz?

@hxuxsxaxm @Çağrı SANSAR Umarım dediğiniz gibi uzun süre memnun kalırız.
 
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun, ben de yeni geçtim. Şu an memnunum, umarım sorun yaşamayız.
Teşekkürler.
TT fiber altyapısınımı kullanıyor?
NetSpeed TT Fiber vdsl adsl hepsini kullanıyor.
Benimde kafamda böyle bir plan var. İnşallah uzun kullanımda bir problem yaşamazsın.
TT de sorun yaşamadım hız düşüş konusunda NetSpeed'de de yaşamam diye düşünüyorum. Umarım yanılmam. NetSpeed İlk kullanım tecrübeme göre gayet başarılı geldi.
Teşekkürler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…