Hocam kendi deneyimim açısından memnun kaldığım bir 9 aylık süreç geçirdik Netspeed ile.
İyi ki geçmişim dediğim bir sağlayıcı. VDSL2 üzerinden hizmet alıyorum. FTTH altyapı aktifleştiğinde de fiber üzerinden hizmet almaya devam edeceğim.
goknet.com.tr
Buradan altyapı sorgusu yaptınız mı?
Biliyorsunuz Online başvuru yaparak önbaşvurunuz alınıyor. Eski ISS abone numaranızdan taşıma talebi, pstn ev telefonu iptal dilekçesi, adres ve paket adı teyitleri ve son olarak davet kodu ile 12 ay boyunca faturanızdan düşülecek 5 TL indirim için belirtmeniz gerekmekte.
Burada ister internetten bulacağınız bir kodla isterseniz gdqe37 benim kodumla üyelik oluşturabilirsiniz. İndirim kazanmanın tek şartı son ödeme tarihi geçmeden iki tarafın da faturasını ödemesi. Benim faturalarım otomatik ödemede olduğundan sorun yaşamazsınız.
Online başvuru sonrası SPAM/Junk klasörü de dahil olmak üzere bildirdiğiniz mail adresine Netspeed başvuru evrakları iletilir. Bu evrakların fotokopisini çektirip, gerekli yerleri imzalayıp MNG Kargo ücretsiz kargo kodu ile başvuru evraklarınızı denizli şubesine gönderirsiniz.
Sonra sizi sesli onay için ararlar. 2-3 gün sürede aboneliğiniz başlamış olur.
Ben şu an speedmax avantaj Smart 35 paketini kullanıyorum. 35 Mbit hızda 100GB'a kadar akıllı kota 63 TL, 86 TL'ye geldiğinde fiyat sabitleniyor sınırsız kullanıma devam ediyor herhangi bir hız düşümü olmadan.
Aklınıza takılan bir soru olursa iletebilirsiniz.