Hocam ben de geçmeyi düşünüyorum Netspeed'e. Önerir misiniz?

Merhaba hocam 4 gunluk deneyimimde herhangi bir sorun yasamadim. Sadece ilk gun hizim aniden 35Mbps'ye cekildi mh ile gorustum ve kisa sürede hizimi eski haline getirdiler. Şu anda bir sorun yok ping veya dalgalanma olmuyor gayet memnunum tavsiye ederim. Oto odeme talimati aktif herhangi bir indirim kesintisi gibi sorun yasamazssiniz. Ve Adana cevresinde oturuyorsaniz oyundaki pingler hakkinda detayli bilgi verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Netspeed'in ETS 2 MP'de atma sıkıntısı var ki ben de yaşıyorum maalesef. Başka oyunlarda yok ama çok sık ETS oynuyorsanız bir daha düşünün.

Arkadaşlar Superonline VDSL 35mb kullanıyorum download hızımda 3.8-4 arası stabil güzel fakat,
göknet.com.tr üzerinden kontrol ettiğimde değerler ;
VDSL55224 Kb
Superonline ile görüştüğümde veya site üzerinden üst paketede geçiş sağlayamıyorum, sıkıntı nereden kaynaklı?

Davet kodunuzu atarmisiniz?

Yandaki dukkanda 80 mbps cikiyor ise sizdede port vardir. Ama sizin adresinizin gozukmemesi garip NetSpeed musteri hizmetlerini arayip sorun derim.

Davet kodu ile katilincada 12 aylik her faturaya 5tl indirim kazaniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…