Netspeed'e geçmeli miyim?

Daha fazla  
Netspeed bağlatmayı düşünüyordum fakat internette ufak bir araştırma yaptım, kafamda iki tane soru oluştu yardımcı olursanız sevinirim. Birçok kişi "kabloyu bırakıp gidiyorlar elektrikçi çağırın diyorlar." diye yazmış bu ne kadar doğru? Önceden iyiyken, AKK kalktıktan sonra yavaşladığını söyleyenler olmuş. Kararsız kaldım açıkçası. Tercih etmeli miyim yoksa Millenicom veya Turknete falan mı bakmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben türknet kullanıyorum memnunum özellikle türknetin kendi altyapısı olan bölgedeyseniz 100mbps gibi bir hızı 65 tl ye alırsınız.

Ben türknet kullanıyorum memnunum özellikle türknetin kendi altyapısı olan bölgedeyseniz 100mbps gibi bir hızı 65 tl ye alırsınız.
Altyapım 35 mbps destekliyor netspeed 66 tl fiyat verdi, aklıma takılan ben de Ttnetin modemi ve kablosu çekili yeni kablo çekilecek mi?

Konuma bakabilirsiniz. Ttnet'in TD-W9970 modemini kullanıyorum. Eğer evde halihazırda hattınız varsa şu an kullandığınız servis sağlayıcısından Hizmet Numarasını alıp NetSpeed başvurusunda kullanacaksınız.

Aynı modemden var bende de, kablolar da çekili. Yalnız şuan servis sağlaycısı kullanmıyorum çünkü iptal ettirdim. En iyisi yarın bi arayıp soralım bakalım.

O halde NetSpeed müşteri hizmetlerini arayıp durumu sormanızı öneririm. Bölgenizde boş port olmaması durumunda sancılı bir süreç sizi bekleyecektir. Zira iptal ettirdiğiniz anda bile portunuzun başkasına bağlanması ihtimali var.

Oyun oynayacaksan kesinlikle oturduğun bölgeye dikkat et ama kesinlikle dikkat et.Oyunlarda LOSS değeri oluyor.paket kaybı yaşıyorsun.Bazı bölgelerdede hem ping düşük hemde loss hiç yok.

Oyun oynayacaksan kesinlikle oturduğun bölgeye dikkat et ama kesinlikle dikkat et.Oyunlarda LOSS değeri oluyor.paket kaybı yaşıyorsun.Bazı bölgelerdede hem ping düşük hemde loss hiç yok.

Bunu nasıl anlayacağım ki? TTNET'ken LoL'de 13-14ms alıyordum.
Onu bugün düşündüm biraz ama sözleşmede biz taahhüt sözünü modem, kablo ve montaj ücreti için veriyoruz ve ben o kabloyla başka internet kullanıcaksam bir şey yapmamaları gerek değil mi?

Netspeed kullanıcıları online oyunlarda yüksek ping sorunundan şikayetçi.

Hele ki Türknet kesinlikle tercih edilmemeli. Yıl olmuş 2019 canlı müşteri hizmetleri bile yok. Çekilecek dert değil Türknet. Zaten forumlara göz atarsan Türknet kullanıcılarının geneli memnun değil verilen hizmetten.

LOL konusunda NetSpeed'in gerçekten problemleri var. Sosyalde çok fazla ping sorunundan bahseden vardı. Ping konusunda bulunduğun yerde eskiden aldığın internetin kalitesi iyi idi ise eğer Millenicom'u da önerebilirim.

Şimdi sorun şu ki sen internetini iptal etmişsin. Yani senin internet bağlantını saha dolabından kesmiş olma, diğer bir yandan da önceden hizmet aldığın portun başkasına verilmiş olma ihtimali var. Eğer dediğim durumları olmuşsa sana yeniden port ayarlayıp bağlantı çekmeleri gerekecek. Yani kablolamayı baştan yapmak zorunda kalabilirsin. Direkt geçişte kurulum ile uğraşmıyorsun, o yüzden hali hazırda internetin olup olmadığını sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…