Netspeed'e geçtikten sonra oyunlarda ping arttı

cansux

Picopat
Merhaba, eskiden Millenicom kullanıyordum pingim 22-24 arasıydı hem testlerde hem de Valorant'ta. Şu an Netspeed'e geçtim pingim testlerde 26 Valorant'ta ise 26-33 arasında. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Biliyorum ping değerlerim çok kötü değil etkilemez bile fakat yine de psikolojik olarak istiyorum tabii ki. ( Elazığ da yaşıyorum) 60 MB download, 8 MB upload.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed'in ping değerleri hep böyle. Online oyunlar için kötü bir internet. Geçen yıl 1 ay boyunca FIFA 24 sunucularına bağlanamadım diye Millenicom'a geçmiştim. Onda da packet loss sorunu var diye GIBIRnet'e geçtim şimdilik memnunum ping açısından.

Netspeed'in ping değerleri hep böyle. Online oyunlar için kötü bir internet. Geçen yıl 1 ay boyunca FIFA 24 sunucularına bağlanamadım diye Millenicom'a geçmiştim. Onda da packet loss sorunu var diye GIBIRnet'e geçtim şimdilik memnunum ping açısından.
Herhangi bir çözümü yokmudur? Batmanda yaşayan arkadaşım 22 falan alıyor onda sorun yok.

Hocam ping hızıyla download hızının pek bir alakası yok diye biliyorum benim internetim 25MB download 10 da upload veriyor fakat pingim sabit 10 hangi interneti kullandığınıza bağlı VDSL ADSL fiber gibi.

Hocam ping hızıyla download hızının pek bir alakası yok diye biliyorum benim internetim 25MB download 10 da upload veriyor fakat pingim sabit 10 hangi interneti kullandığınıza bağlı VDSL ADSL fiber gibi.
Evet yinede belirtmek istedim😇 Vdsl kullanıyorum zaten anlayamadım ping artışını çok.

Netspeed'in ping değerleri hep böyle. Online oyunlar için kötü bir internet. Geçen yıl 1 ay boyunca EA FC 24 sunucularına bağlanamadım diye Millenicom'a geçmiştim. Onda da packet loss sorunu var diye GIBIRNet'e geçtim şimdilik memnunum ping açısından.

Nedense bende TR Server'larında hep 4 ping seviyelerinde oluyor. Altyapıya bağlı bu tür şeyler bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı