Netspeed'e tekrar zam geldi!

Zam gelecek bunada. Ve taahhütlü paketler kalkmış

Arayarak taahhüt veriyorsun hocam sana özel fiyat söylüyorlar.

Ne bekliyorsunuz arkadaşlar, asgari ücret bile 2.825 Liradan 5.500 Liraya çıktı, yerine kalan birşey var mı etrafta? Normal bence bu zam. Keşke olmasa tabii o ayrı konu.

Türknete söven kardeşlerim hani yoksunuz konuda? Ben 1 gigabit fibere 160 lira ödüyorum. Bu piyasadan taahhüdü ve AKN’yi kaldıran Türknetti. Üstüne bir de aynı fiyata alt yapının desteklediği son hızı verdiler. Zam hepsinde var yapacak bişey yok demek ki kafadan gömmemek lazımmış.

Bu firma bir adım yol almadı boşver yazma bence

Ben Turknet'i de kullanıyorum 100 Mbps 170 TL Gigafiber gelirse o zaman avantajlı olabilir ama şimdilik ne yazık ki pek bir avantajı yok.

Son gelen zamdan sonra Netspeed 100 Mbps VDSL paket + statik IP 193.90 TL oldu. TurkNet ise 184.80 TL'ye statik IP + 100 Mbps VDSL veriyor. Açıkçası acaba artık TurkNet'e mi geçsem diyorum ama düşünmem lazım.

Sonunun böyle olacağını biliyorduk ama verdikleri sözleri ilk başta tutsalardı bu kadar müşteri kaybetmezlerdi. Halâ Turknet'e geri dönmeyi düşünmüyorum. Ne zaman altyapısı gelir o zaman.

Sonunun böyle olacağını biliyorduk ama verdikleri sözleri ilk başta tutsalardı bu kadar müşteri kaybetmezlerdi. Halâ Turknet'e geri dönmeyi düşünmüyorum. Ne zaman altyapısı gelir o zaman.
Açıkçası en büyük sorunları da buydu. Fakat bu konuda TurkNet'i suçlasam da genel olarak diğer firmaların da zam yapacağı belliydi. Sadece TurkNet'in o sözü vermesi olayı kızıştırmıştı.

Şimdi de Netspeed'e zam geldi. Düz fiyat TurkNet'ten ucuz fakat statik IP ekleyince TurkNet'ten pahalı.

Sizce sırf statik IP dahil fiyatta daha düşük para ödemek için TurkNet'e geçilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…