NetSpeed'in hız profilimle oynama sebebi ne?

Bu ayrı bir lanet olan firma da hiçbir şekilde kural dinlemiyor. Bunu mu tınıcak?
Anında ol şikayetçi derdim ama bu firma da hiçbir kuralı ve yasayı takmıyorlar. En iyisi kendine ait modemi alıp kullanmak. Böylece uzaktan size hiçbir müdahalede bulunamazlar.

Allah yardımcınız olsun hocam. Böyle dediniz ben de korktum, netspeed'e geçmeyi düşünüyodum.

Allah yardımcınız olsun hocam. Böyle dediniz ben de korktum, netspeed'e geçmeyi düşünüyodum.
Hocam taahhüt diye bir şey olmadığı için deneyin isterseniz. Bu olaylar olmadan önce yine tabi her gün kopuyordu ama fiyat performans bazında da iyi bence. Umarım siz bu sorunları yaşamazsınız.

Hocam modem bana ait. Ama bir şekilde giriyorlar.

Modemde SNR kararlılığını ayarlama seçeneğin var mı? Varsa kendine uygun olan değeri bulup onu kullan. Kapasiteyi alamıyorsan müşteri hizmetlerinden hız güncellemesi iste. Hızın artabilir. Modemin ne?

ZyXEL modelini bilmiyorum. Hız güncellemesini istedim 2 gün önce bugğn aradılar. Hız paketi almam gerekiyormuş. Aksi halde hzı yükseltilmiyor.

ZyXEL modelini bilmiyorum. Hız güncellemesini istedim 2 gün önce bugğn aradılar. Hız paketi almam gerekiyormuş. Aksi halde hzı yükseltilmiyor.
Ben Keenetic kullanıyorum. Bundan önce de ASUS kullandım. 2 modem de SNR kararlılığını ayarlamama izin veriyordu. xDSL ayarlarını biraz karıştır. Oralarda olmalı. Ya da VDSL ayarlarına bir bak.

Ben Keenetic kullanıyorum. Bundan önce de ASUS kullandım. 2 modem de SNR kararlılığını ayarlamama izin veriyordu. xDSL ayarlarını biraz karıştır. Oralarda olmalı. Ya da VDSL ayarlarına bir bak.
Son durum nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…