Netspeed'ten Türk Telekom'a geçiş

Forcerecon

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yaşadığım bina da Türk Telekom fiber altyapısı var ve daireye kadar fiber kablo geliyor. Dairede ont + router ile internete erişim sağlıyorum. İstanbul'a kar yağdığı günden beridir(yaklaşık 10 gündür) internetim de her akşam 20:00 - 23:00 arasında normalde 110Mbps aldığım hız 30-40 Mbps'ye kadar düşüyor. Netspeed 3 yıldır kullanıyorum ve 2 VDSL hattım ve 1 fiber hattım var farklı dairelerde. Normalde çok memnundum ve birçok yakınımı ve akrabamı Netspeed'e geçirdim. Ancak 10 gündür çözülemeyen bu sorundna dolayı Türk Telekom fiber düşünüyorum. Daireye kadar fiber olduğu için 1000MBPS hız alabileceğimi düşündüm. İlk 12 ay 449TL. Sizce geçiş yapmak mantıklı mı? Yoksa sorunun düzelmesini mi beklemeliyim?

Merhaba arkadaşlar,

Yaşadığım bina da Türk Telekom fiber altyapısı var ve daireye kadar fiber kablo geliyor. Dairede ont + router ile internete erişim sağlıyorum. İstanbul'a kar yağdığı günden beridir(yaklaşık 10 gündür) internetim de her akşam 20:00 - 23:00 arasında normalde 110Mbps aldığım hız 30-40 Mbps'ye kadar düşüyor. Netspeed 3 yıldır kullanıyorum ve 2 VDSL hattım ve 1 fiber hattım var farklı dairelerde. Normalde çok memnundum ve birçok yakınımı ve akrabamı Netspeed'e geçirdim. Ancak 10 gündür çözülemeyen bu sorundna dolayı Türk Telekom fiber düşünüyorum. Daireye kadar fiber olduğu için 1000MBPS hız alabileceğimi düşündüm. İlk 12 ay 449TL. Sizce geçiş yapmak mantıklı mı? Yoksa sorunun düzelmesini mi beklemeliyim?
Bütçe el veriyorsa geç gitsin. 1000'in zevki bir başka.

Sorunun düzelmesini beklersen biraz zor düzelir gibi duruyor. Durumu tekrardan belirtin. Eğer düzeltilmeyecekse de iptalini isteyin.

O firmadaa akşamları hız düşmesi normal.
Kapasite sorunu var.
Millenicom geçin.

Sorunun düzelmesini beklersen biraz zor düzelir gibi duruyor. Durumu tekrardan belirtin. Eğer düzeltilmeyecekse de iptalini isteyin.

Zaten kapasite yatırımı yapsa firma çözülecek aylardır aynı sorun var daa 2019 da kullanmıştım ve ilk kapasite sorunundan zaten iptal etmeye kalktım.

Dediğiniz gibi sorun varsa düzelmez gibi duruyor. İnternetin iptalini isteyebilirsiniz.

Bakım çalışması için duyuru eklemişler bugün. Eğer 1-2 gün içinde düzelmezse geçiş yaparım muhtemelen.

Demedimi ben size kapasite diye biliyorum ya :D
2019 da da kapasite sorunu vardı.
Umarım düzelir.

@Forcerecon muhtemelen düzelmeyecek, yeni internetiniz şimdiden hayırlı olsun.

Düzelse da 2019 da düzelirdi bence :d
O süreyi bekleyene kadar 2 tane firma daha değiştirirdim de kişiye bağlı durum. :)
Kapasiteyi kullanıcıya gore artırıyorlar artır bir an Gbps olarak. Veya tbps olarak.
2 gün sonra abone gelecek gene kapasite yetmeyecek.

Merhaba arkadaşlar,

Turknet ve Netspeed'te hiç bir zaman uzun süreli kapasite sorunu olmaz 1, 2 güne düzelir trolleri dinlemeyin. 6 yıldır bu firmaları kullanıyorum bu firmalar uyduruk firmalara benzemez.

Düzelse da 2019 da düzelirdi bence :d
O süreyi bekleyene kadar 2 tane firma daha değiştirirdim de kişiye bağlı durum. :)
Kapasiteyi kullanıcıya gore artırıyorlar artır bir an Gbps olarak. Veya tbps olarak.
2 gün sonra abone gelecek gene kapasite yetmeyecek.
Zeka küpü mübarek 😆

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı