New School Türkçe Rap'te ilk üç isminiz kim?

Bu sitede neden böyle bir ayrım var anlamıyorum evet oldschool güzel sizinde yaşınız büyük muhtemelen ben 18 yaşındayım oldschool da çok severim fakat her şey değişir yeni nesil bu ve gerçekten yetenekli kişiler var merak ediyorum 50 yıl sonra da sagopa ceza mı diyeceksiniz?
Zevk meselesi kardeş

Bu sitede neden böyle bir ayrım var anlamıyorum evet oldschool güzel sizin de yaşınız büyük muhtemelen ben 18 yaşındayım oldschool da çok severim fakat her şey değişir yeni nesil bu ve gerçekten yetenekli kişiler var merak ediyorum 50 yıl sonra da sagopa ceza mı diyeceksiniz?

Evet büyük ihtimalle hala sagopa diyeceğim. Onun dışında ben newschoolda pek yetenekli birini göremiyorum, en azından rap ve hiphop kısmında. Böyle oldukça da dinlemeyeceğim kesin.

Old ya da New school olmak yıldan mı geliyor yoksa yapılan işlerden mi? Bence yapılan işlerden geliyor mesela şu an herhangi bir adam oldschool rap yapabilir.

Old ya da New school olmak yıldan mı geliyor yoksa yapılan işlerden mi? Bence yapılan işlerden geliyor mesela şu an herhangi bir adam oldschool rap yapabilir.

Aslında günümüzdeki müzik türünü herhangi bir insan yapabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
günümüzde herhangi biri şu kalem ayarında söz yazabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı