1 168182 Kilopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 364 28 Kasım 2021 #21 @Onur Turgut Ermiş Önerir misiniz? Tek oynayacağım ve craft yapmayı pek sevmem, görevler yaparak ilerlemek hoşuma gidiyor. Yine de gelişebilir miyim?
@Onur Turgut Ermiş Önerir misiniz? Tek oynayacağım ve craft yapmayı pek sevmem, görevler yaparak ilerlemek hoşuma gidiyor. Yine de gelişebilir miyim?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 28 Kasım 2021 #22 168182 dedi: @Onur Turgut Ermiş Önerir misiniz? Tek oynayacağım ve craft yapmayı pek sevmem, görevler yaparak ilerlemek hoşuma gidiyor. Yine de gelişebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyun bir müddet sonra tek başına iken sıkıyor. Craft yerine marketten alırsın. Kendi bileceğin iş. Bana 60 saat yetti.
168182 dedi: @Onur Turgut Ermiş Önerir misiniz? Tek oynayacağım ve craft yapmayı pek sevmem, görevler yaparak ilerlemek hoşuma gidiyor. Yine de gelişebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyun bir müddet sonra tek başına iken sıkıyor. Craft yerine marketten alırsın. Kendi bileceğin iş. Bana 60 saat yetti.
1 168182 Kilopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 364 29 Kasım 2021 #23 Onur Turgut Ermiş dedi: Oyun bir müddet sonra tek başına iken sıkıyor. Craft yerine marketten alırsın. Kendi bileceğin iş. Bana 60 saat yetti. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Onur Turgut Ermiş dedi: Oyun bir müddet sonra tek başına iken sıkıyor. Craft yerine marketten alırsın. Kendi bileceğin iş. Bana 60 saat yetti. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
peax Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 205 Yer Thanalan Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #24 168182 dedi: @Onur Turgut Ermiş önerir misiniz? Tek oynayacağım ve craft yapmayı pek sevmem, görevler yaparak ilerlemek hoşuma gidiyor. Yine de gelişebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben almanı önermem 25 saat oynadım çok sıktı beni World of Warcraft, Final Fantasy 14, guild wars 2 denemeni tercih ederim.
168182 dedi: @Onur Turgut Ermiş önerir misiniz? Tek oynayacağım ve craft yapmayı pek sevmem, görevler yaparak ilerlemek hoşuma gidiyor. Yine de gelişebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben almanı önermem 25 saat oynadım çok sıktı beni World of Warcraft, Final Fantasy 14, guild wars 2 denemeni tercih ederim.
1 168182 Kilopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 364 29 Kasım 2021 #25 peax dedi: Ben almanı önermem 25 saat oynadım çok sıktı beni World of Warcraft, Final Fantasy 14, guild wars 2 denemeni tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Wow'un private sunucusunu oynadım ve gerçekten güzeldi. Orada olan tek sorun, adamlar dolar birimiyle item satıyordu. Guild wars 2 güzel ama yeni bir şey denemek istedim.
peax dedi: Ben almanı önermem 25 saat oynadım çok sıktı beni World of Warcraft, Final Fantasy 14, guild wars 2 denemeni tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Wow'un private sunucusunu oynadım ve gerçekten güzeldi. Orada olan tek sorun, adamlar dolar birimiyle item satıyordu. Guild wars 2 güzel ama yeni bir şey denemek istedim.