New World alınır mı?

Bıraktım artık maalesef Türkiye'de para yetişmiyor CoD cw alacaktım yine arttı Vanguard almaya çalışıyoruz yine artıyor dolar o yüzden şu anlık oynamıyorum anca bedava günlerde bayağı bir oynuyorum şimdilik BO3 devam :D anca yılbaşını bekleyeceğim artık o gün hediye olarak alabilirim tek.
Hocam indirimde black friday veya yılbaşında girer fakat 450 tl falan olacak,bence ona göre hazırlık yap :D
 
Alınmaz kanka çöp. 109 TL m boşa gitti resmen. 2 ay sürede hiçbir şey eklemeden çıkardılar oyunu zaten. Lost Ark'ı bekleyin derim. Knight'cı adama 3 skill çok az gelir. Mapde zaten 3 slot çeşidi var. Kurt, denizci, zombi. Her görev birbirinin aynısı. 1 lvlik görevle 60 lvlik görev arasındaki tek fark öldürdüğün zombinin leveli. End game zaten yok. Pvp sistemi çöp.
 
Videolarını izlerken bile çöp dedim hocam. Oyun gerçekten çok kötü duruyor. İncelemeleri okudum belki güzeldir diye almayı düşünüyordum. Genel olarak çöp.
 
Uzun süre Knight oynadım. 2 arkadaş alalım diyor bakalım. Oynayan yorum yapsa bir de.

Fena bir lag var 50V50 savaşlarda 15 FPS ile oynuyoruz.
Şehir e girince zaten anlıyorsun al bir dene 2 saat içinde şehir e gir ya da kalabalık alanlara FPS de sorun yoksa çok güzel oyun PvP'si hiçbir MMORPG de yok eso kadar iyidir PvP'si ama oyunu tam yapmamışlar gibi dene 2 saat içinde sevmezsen iade et.
 
Oyunu satın aldım iade ettim. 82 dakika oynadım toplam bunun 72 dakikası koşarak geçti şu oyuna nasıl binek at koymak akıllarına gelmez inanılmaz en kötüsü Türkçe dil desteği yok belki binek ve Türkçe dil gelirse alırım ama tek sorun bunlar da değil optimizasyon cok kötü FPS bir an da 140'dan 40'a düşüyor yükseliyor donuyor. Hep aynı canavarlar çeşitlilik çok az hep aynı görevler şu anlık oyuna puanım 10 üzerinden 4
 

Yeni konular

Geri
Yukarı