New world isimli oyun için ekran kartı önerisi

Bütçe
0-2000

Lucio

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Sistemi bayağı önceden toplamıştım ekran kartını değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Oynamak istediğim oyunun minimum ve önerilen gereksinimlerini buradan bulabilirsiniz. Benim sistemim ise:

İşlemci: AMD FX8300 eight Core Processor.
Anakart: MSI 990FXA-GD65
RAM: 16 GB DDR3.
Ekran kartı: AMD Radeon R7 200 series.

Sistemimin en zayıf noktasının ekran kartı olduğunu düşünüyorum. Diğer parçalar içinde öneriniz olursa onları da dinleyebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o bütçeye sistemi tamamen değiştirmek, Türkiye ekonomisinde imkansız. Öyle bir hale geldi ki artık o paraya mouse, klavye var. Darboğaz yapmayacak bir ekran kartı alırsanız en azından size gündelik oynadığınız oyunlarda da rahat ettirecektir.

Ekran kartı veya diğer parçalar için bütçen nedir?

4 bine kadar çıkabileceğimi düşünüyorum.

Evet, haklısınız. Sistemi değiştirmek istemiyorum zaten sadece ekran kartımı biraz güçlendirerek en azından Very Low ayarlarda oynayabilmek istiyorum

Hocam o işlemciye takabileceğiniz en güçlü ekran kartı ya 1050Ti olur ya 1650. Eğer PSU ek 6 veya 8 pin çıkış varsa AMD kartlara da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…