New World iyi mi?

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
MMORPG oyun arıyorum ama New World iyi mi? şu an cogu kişi bırakmış oyunda binek hayvan yokmuş vs gibi şeyler.

Hesabımda 500 saatten fazla oynama süresi var. Tür size hitap ediyor ve grinding seviyorsanız harika oyun. Sadece single player olarak bile çok uzun süre sıkılmadan, keşif ve quest yaparak oynayabilirsiniz.

Onun yerine Lost Ark veya BDO gibi oyunları tercih edebilirsiniz. New World'un endgame content'i neredeyse yok gibi bir şey.

New World yerine Lost Ark ne alaka, onu anlamadım. Biri MMORPG diğeri izometrik MMOARPG. Lost Ark Founders Pack almıştım, oyunu 3. günde sildim. Rezalet ötesi, mobil oyundan farksız...

Hesabımda 500 saatten fazla oynama süresi var. Tür size hitap ediyor ve grinding seviyorsanız harika oyun. Sadece Single Player olarak bile çok uzun süre sıkılmadan, keşif ve Quest yaparak oynayabilirsiniz.

New World yerine Lost Ark ne alaka, onu anlamadım. Biri MMORPG diğeri izometrik MMOARPG. Lost Ark Founders Pack almıştım, oyunu 3. günde sildim. Rezalet ötesi, mobil oyundan farksız...

İkisi de RPG oyunlar. Zevkler ve renkler hocam. Ben gayet güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum Lost Ark'ın. Endgame contenti oldukça bol ve eğlenceli. EU Central serverları tabii ki rezalet orası tartışılmaz. Oyunu oynayabilmek için EU West seçilirse tadından yenmiyor.

MMORPG oyun arıyorum ama New World iyi mi? şu an cogu kişi bırakmış oyunda binek hayvan yokmuş vs gibi şeyler.
New World yerine BDO oynayabilirsin. Ancak bana sorarsan Lost Ark da yeterince eğlenebilirsin. O da sarmaz bana daha çaplı bir oyun lazım dersen Wow oynamaktan başka çaren yok gibi :) Onun da fiyatları vs. malum. Private serverlar mevcut kendine uygun olanı bulup oradan da devam edebilirsin. Ben çok uzun zamandır bir sunucuda oynuyorum guild falan da var. Keyifli bir ortamı var Wow'un.

Şöyle New World karater kısmı cok kısıtlı karaterleri tuhaf bildiğim MMORPG gibi kılıc kalkan vs değil ben o tarz WoW BDO gibi olsun istiyorum denerim New World sıkıntı yok.

Wow gibi bir oyun arıyorsan eğer Final Fantasy 14 veya Rift adlı oyunu deneyebilirsin. New World bana sorarsan grinding üzerine kurulmuş bir oyun. Zaten %80-90 civarı oyuncu kaybetti neredeyse. Her güncellemeden sonra bir bug çıkıyor maalesef. Eğer çok canım sıkılıyor yeni bir tat, heyecan arıyorum dersen New World denemeye değer ayrıca.

İkisi de RPG oyunlar. Zevkler ve renkler hocam. Ben gayet güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum Lost Ark'ın. Endgame contenti oldukça bol ve eğlenceli. EU Central serverları tabii ki rezalet orası tartışılmaz. Oyunu oynayabilmek için EU West seçilirse tadından yenmiyor.

EU West'te oynadım ben de Zinnervale'da. Çok uzun süre bekledim Avrupa'ya gelmesini. Çok büyük hayal kırıklığı yaşattı bana. Sinematikler, karakterler arası diyaloglar falan aşırı cringe, izlerken utandım o derece...

EU West'te oynadım ben de Zinnervale'da. Çok uzun süre bekledim Avrupa'ya gelmesini. Çok büyük hayal kırıklığı yaşattı bana. Sinematikler, karakterler arası diyaloglar falan aşırı cringe, izlerken utandım o derece...

Doğrudur hocam zevkler ve renkler meselesi. Ben G spamlayıp geçtiğim için hikayesini pek yorumda bulunamayacağım...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı