A armes2323 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #1 New World oynayan varsa oyunda su an tekim. Discord verebilirsiniz veya klan varsa gelebilirim. Beraber oynamak isteyenler yazsin, yas 26. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021
New World oynayan varsa oyunda su an tekim. Discord verebilirsiniz veya klan varsa gelebilirim. Beraber oynamak isteyenler yazsin, yas 26.
VictorHugo Decapat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 312 Çözümler 1 Yer Fransa 4 Ekim 2021 #2 armes2323 dedi: New world oynayan varsa oyunda su an tekim. Discord verebilirsiniz veya klan varsa gelebilirim. Beraber oynamak isteyenler yazsin, yas 26. Genişletmek için tıkla... Oyunu satin almayi dusunuyorum Steam uzerinden mi aldin hocam?
armes2323 dedi: New world oynayan varsa oyunda su an tekim. Discord verebilirsiniz veya klan varsa gelebilirim. Beraber oynamak isteyenler yazsin, yas 26. Genişletmek için tıkla... Oyunu satin almayi dusunuyorum Steam uzerinden mi aldin hocam?
A armes2323 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #3 VictorHugo dedi: Oyunu satin almayi dusunuyorum Steam uzerinden mi aldin hocam? Genişletmek için tıkla... evet
VictorHugo dedi: Oyunu satin almayi dusunuyorum Steam uzerinden mi aldin hocam? Genişletmek için tıkla... evet
G Getrost Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 230 Çözümler 1 10 Ekim 2021 #4 Beraber oynayabiliriz bende arkadaş arıyorum tek oynamak bir süre sonra zorlaşıyor arkadaş kodum 434649589
Beraber oynayabiliriz bende arkadaş arıyorum tek oynamak bir süre sonra zorlaşıyor arkadaş kodum 434649589
Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 10 Ekim 2021 #5 VictorHugo dedi: Oyunu satin almayi dusunuyorum Steam uzerinden mi aldin hocam? Genişletmek için tıkla... Ben de almayı düşünüyorum ama Lost Ark çıkınca New World'deki oyuncu sayısı azalır mı diye korkuyorum.
VictorHugo dedi: Oyunu satin almayi dusunuyorum Steam uzerinden mi aldin hocam? Genişletmek için tıkla... Ben de almayı düşünüyorum ama Lost Ark çıkınca New World'deki oyuncu sayısı azalır mı diye korkuyorum.
inside95 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PT 10 Ekim 2021 #6 Yarın bende başlıyorum bir yandan öğretip bir yandan oynamak isteyen varsa bende katılabilirim size yaş 26.
Yarın bende başlıyorum bir yandan öğretip bir yandan oynamak isteyen varsa bende katılabilirim size yaş 26.
VictorHugo Decapat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 312 Çözümler 1 Yer Fransa 10 Ekim 2021 #7 Average Turko dedi: Ben de almayı düşünüyorum ama Lost Ark çıkınca New World'deki oyuncu sayısı azalır mı diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmam.
Average Turko dedi: Ben de almayı düşünüyorum ama Lost Ark çıkınca New World'deki oyuncu sayısı azalır mı diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmam.
Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 10 Ekim 2021 #8 VictorHugo dedi: Sanmam. Genişletmek için tıkla... 25'e Lost Ark'ı da yanında alacağım. Ne olur ne olmaz fiyatı yükselir falan. New World'e vereceğim 100'ü Lost Ark'a verip Silver'ı mı alsam dedimde bence de sıkıntı olmaz.
VictorHugo dedi: Sanmam. Genişletmek için tıkla... 25'e Lost Ark'ı da yanında alacağım. Ne olur ne olmaz fiyatı yükselir falan. New World'e vereceğim 100'ü Lost Ark'a verip Silver'ı mı alsam dedimde bence de sıkıntı olmaz.
G Getrost Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 230 Çözümler 1 10 Ekim 2021 #9 Sign In ekleyin bekliyorum.
F Furkan___ Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Ekim 2021 #10 armes2323 dedi: New World oynayan varsa oyunda su an tekim. Discord verebilirsiniz veya klan varsa gelebilirim. Beraber oynamak isteyenler yazsin, yas 26. Genişletmek için tıkla... İngilizce şart mı? İngilizcem yok oynayabilir miyim yoksa çok mu zor olur.
armes2323 dedi: New World oynayan varsa oyunda su an tekim. Discord verebilirsiniz veya klan varsa gelebilirim. Beraber oynamak isteyenler yazsin, yas 26. Genişletmek için tıkla... İngilizce şart mı? İngilizcem yok oynayabilir miyim yoksa çok mu zor olur.