New World mü, Netflix mi?

O zaman galiba New World alacağım. Elden Ring çıkana kadar GoW dışında olmayacak adam akıllı bir oyun. Zaman geçirmelik. Squid Game'i sonra izleriz artık. Belki öbür ay.
Hocam siteden nasıl virüs kaptınız? U block Origin HTTPS everywhere bir de URL cleaner kullanın cillop gibi olur.
Sormayın eskiden hiç dikkat etmezdim ama artık ediyorum tabii. Malwarebytes Browser Guard + Adguard kullanıyorum.

O zaman galiba New World alacağım. Elden ring çıkana kadar GoW dışında olmayacak adamakıllı bir oyun. Zaman geçirmelik. Squid Game'i sonra izleriz artık. Belki öbür ay.

Sormayın eskiden hiç dikkat etmezdim ama artık ediyorum tabii. Malwarebytes browser guard + AdGuard kullanıyorum.

Hocam Malwarebytes guard ve ad guard çok RAM yiyor en iyisi u block Origin isterseniz u block kullanın.

Arkadaşlar Elden Ring'i ön sipariş etmek için para yatıracağım fakat zaten Steam hesabımda biraz para var. Acaba bu paranın üstüne ekleyerek hem Elden Ring hemde New World mu alsam yoksa ekleme yapmadan direk Elden Ring + Netflix mi alsam kararsız kaldım. Squid Game'i izlemeyi istiyorum fakat bir yandanda New World'u oynamayı istiyorum. Tamamen kararsız kaldım. Kafamın içine bir New World al birde Netflix al sesleri yankılanıyor farklı zamanlarda resmen :D. Sizce Squid Game izlemeye değer mi? Karşılaştırma saçma demeyin lütfen biliyoruz yoksa oyun ile dizinin farklı şeyler olduğunu. Fikir istemek için konuyu açtım sadece :D.
dizibox var kanka

Normalde yorum yapmak istemedim ama Netflix rahatlıktır Papara gibi kartlar sayesinde 10 15 TL'ye alacağın şey seni reklamdan donmadan site site içerik aramadan kurtarıyor birisi içerik yok demiş de gerçekten anlamadım nasıl içerik yok?

Squid Game başta olmak üzere, sonrasında Stranger Things, birkaç korku filmi/dizisi ve birkaç tanede anime dışında başka bir şeyler izleyeceğimi sanmam.

Hocam Netflix bitmeyen bir bataklık sizin gibi 1 ay kullanayım bakayım neler varmış diye abone oldum.

2 yıldır aboneyim :D

Eğer Netflix alırsanız aşağıdaki dizileri izlemeden kullanmayı bırakmayın hocam hepsi birbirinden muhteşem.

How I Met Your Mother ***
Brooklyn nine nine *
Breaking Bad *
Prison Break.
Sherlock *
Stranger Things.
La Casa de Papel.
Rick and Morty *
How to sell drugs Online.
Lupen
The queens gambit *
Normalde yorum yapmak istemedim ama Netflix rahatlıktır Papara gibi kartlar sayesinde 10 15 TL'ye alacağın şey seni reklamdan donmadan site site içerik aramadan kurtarıyor birisi içerik yok demiş de gerçekten anlamadım nasıl içerik yok?

Aynen öyle hocam günlük 4 saat 5 saat dizi izleseniz bile 1 yıldan fazla gram sıkıntı çekmeden izlenecek dizi film var hala içerik yok diyorlar.

Hocam Netflix bitmeyen bir bataklık sizin gibi 1 ay kullanayım bakayım neler varmış diye abone oldum.

2 yıldır aboneyim :D

Eğer Netflix alırsanız aşağıdaki dizileri izlemeden kullanmayı bırakmayın hocam hepsi birbirinden muhteşem.

How I Met Your Mother ***
Brooklyn nine nine *
Breaking Bad *
Prison Break.
Sherlock *
Stranger Things.
La Casa de Papel.
Rick and Morty *
How to sell drugs Online.
Lupen.
The queens gambit *

Aynen öyle hocam günlük 4 saat 5 saat dizi izleseniz bile 1 yıldan fazla gram sıkıntı çekmeden izlenecek dizi film var hala içerik yok diyorlar.

Kesinlikle katılıyorum önerdiğiniz diziler de mutlaka izlenmeli bazılarını 2 3 kere tekrar izledim örnek olarak nine nine harikadır 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı