New World oynanır mı?

Makaleler
1
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
Exceria Pro 1 TB
Ekran kartı
RTX 4070 Super
İşlemci
R5 7500F
Kış indirimlerinde güzel bir fiyata düşerse alayım diyorum. DLC'de bedava olmuş gördüğüm kadarıyla. Steam'de anlık 40-50k arası aktif oyuncusu var. Oynayan arkadaşlar öneride bulunabilirse sevinirim. 2-3 kişi başlamayı düşünüyoruz, akşamları işten sonra 2 saat kadar takılıp çıkacağız. Hardcore oynamak gibi bir amacımız yok, maksat sohbet muhabbet, kafa dağıtmak, keyifli bir MMO oynamak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu önceden aktif bir şekilde oynuyorduk. Oyunu oynanmayacak hale getirdiler. İşten sonra girelim, 2 saat oynayalım denilebilecek bir MMORPG oyunu değil bence.

Oyunu önceden aktif bir şekilde oynuyorduk. Oyunu oynanmayacak hale getirdiler. İşten sonra girelim, 2 saat oynayalım denilebilecek bir MMORPG oyunu değil.

Değmez diyorsunuz yani hocam. Ne gibi sıkıntıları var oyunun şu an? Queue sıkıntısı çeken de varmış gördüğüm kadarıyla. Yoğun bir şekilde WoW giriyorduk ama ona da ara verdik yordu biraz, seneye midnight çıkacak onu beklerken New World'de takılabilir miyiz diye düşünmüştük.

Bu oyunu henüz ilk çıktığı zaman denedim, zaten bir şeye benzemiyordu ve bir türlü sıra gelmeyip, server'a giremediğim için silmiştim. Geçen gün oyun baya toparlamış diye duydum, tekrar deneyeyim dedim, 20 dakika kadar sıra bekledim ve alt+f4 çektim. Yıl 2025, kabul edilemez bir senaryo bence. Paranla rezil olmak lafının ete kemiğe ve kodlara bürünmüş hali.

@ExellionTR, hem oyun içeriği olarak sıkıntılı hem de asla çözemedikleri sunucu sorunları. 2 saat oynayacaksınız, 30 dakikası sıra beklemekle geçecek. Başka oyunlara bakmanızı öneririm.

Değmez diyorsunuz yani hocam. Ne gibi sıkıntıları var oyunun şu an? Queue sıkıntısı çeken de varmış gördüğüm kadarıyla. Yoğun bir şekilde WoW giriyorduk ama ona da ara verdik yordu biraz, seneye midnight çıkacak onu beklerken New World'de takılabilir miyiz diye düşünmüştük.
PS plus ücretsiz veriyor sanırım.

Düşer fiyatı 10-15 dolara

PS Plus ücretsiz veriyor sanırım.

Düşer fiyatı 10-15 dolara.

Zamlandıktan sonra en fazla 36 dolara düşmüş hocam 60 dolardan. Yine benzer fiyatlara düşer bu 10-15 seviyelerine geleceğini sanmıyorum.

@ExellionTR, hem oyun içeriği olarak sıkıntılı hem de asla çözemedikleri sunucu sorunları. 2 saat oynayacaksınız, 30 dakikası sıra beklemekle geçecek. Başka oyunlara bakmanızı öneririm.

Sunucu olayı büyük sıkıntı okuduğum kadarıyla. Kaç yıl oldu hala nasıl çözememişler anlamış değilim. 5-10 dakika beklersin tamam da 30-40 dk sürüyorsa zaten problem. Alternatif pek yok gibi zaten, olmadı WoW ile devam edeceğiz.

Zamlandıktan sonra en fazla 36 dolara düşmüş hocam 60 dolardan. Yine benzer fiyatlara düşer bu 10-15 seviyelerine geleceğini sanmıyorum.

Sunucu olayı büyük sıkıntı okuduğum kadarıyla. Kaç yıl oldu hala nasıl çözememişler anlamış değilim. 5-10 dakika beklersin tamam da 30-40 dk sürüyorsa zaten problem. Alternatif pek yok gibi zaten, olmadı WoW ile devam edeceğiz.
Haklısın 10-15 olmaz belki ama %60indirim alır. Yine bir nerden baksan kasımda 25’e düşebilir.

Dosya Ekleri

• IMG_0145.png
    IMG_0145.png
    294,4 KB · Görüntüleme: 13
1761734169836.jpeg

Oyun son güncellemesiyle birlikte yeni oyuncular satın alamıyor. Son güncellemeyi aldı ve 2026 yılı sonunda tamamen fişi çekilecek gibi duruyor. İyi ki düşündüğünüz zaman almamışsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı