Newegg Alışveriş Deneyimim

Newegg üzerinden kargo ve gümrük ücreti ödemek nasıl oluyor peki? Amazon gibi sipariş verilirken mi ödeniyor yoksa gümrüğe gidip ödemek mi gerekiyor? Gearbest de aynı sekilde.

Newegg'de öderken hepsini ödüyorsunuz. Gearbest ise yoluyor sonrasında kargo şirketi sizi arıyor, x TL gümrük ücretini şu hesaba ödeyin diye.

Hangi Kredi Kartı ile alışveriş yaptınız hocam.Ben 2 gün once kazık yedim ama kim tarafından atıldı cozebilmiş değilim. 3442 TL RTX 2070 Kart aldım.New egg sorunsuz gondericekken adres vs bişeyden dolayı ürünü daha bana gelmeden geri iade etti.Para iadesi yaptı ama para iadesi ve tutar tam facia hangi tarafın yaptığını cozebilmiş değilim. 3442 TL ürün Ziraat Combo Kredi KArtıma 3530 TL olarak yansıdı.Geri İade ise 3367 TL yatırıldı. 163 TL Tokatlandım.Ziraat İtiraz ettim. Newegg Refund 3442TL gozukuyor ama. Şu adres olayındaki sıkıntı nedeniyle new egg'den cekiniyorum.Siz adres dolduruken nelere dikkat ettiniz.Paylasırsanız sevinirim. Hayırlı olsun ürünler uygun fiyata gelmiş.Güle Güle Kullanın.

Çok teşekkür ediyorum o zaman ben sizi bekliyorum. Benim alacağım ürün satıcısında newegg yazmıyor. Bu sıkıntı çıkarır mı sizce
Satıcısı newegg olmayanı tercih etmeyin bence. Üründe sorun çıkarsa newegg'e değil aldığınız satıcıya göndermeniz gerekiyor çünkü ürünü. Bu da süreci uzatabilir yada istediğiniz hizmeti alamayabilirsiniz.
Hocam siz kur farkına kurban gitmişsiniz. Kredi kartlarında malesef bu yaşanıyor. Ben amazon da dahil olmak üzere enpara kartım ile alım yapıyorum. Normalde Amerika ve çevresi harici banka kartı kabul etmiyor bu siteler ama enpara hiç sorun yaşatmadı bana. Ücreti de sepette ne yazıyorsa onu çekti. Adres konusuna gelecek olursak zamanında playstation kullanıcısıydım ve psn store da da sizin yaşadığınız sorunu yaşadım. Tüm banka hesaplarımdaki adresi güncelledim ve hiç sıkıntı yaşamadım. Bazı firmalar noktası virgülüne kadar aynı istiyor ne yazıkki. Güncellemeleri yapıp tekrar deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Tamam Hocam Benim'de enpara kartım var.O zaman bundan sonra bende onunla alayım enpara türk parası veya dolar euro cek şeklinde birşey mevcut mu ? Yoksa kendi direk neyse ona gore mi cekiyor.Bu arada adres derken ben teslimat adresimde sorun yasadıgım icin geri iade etti.Şimdi new egg'deki teslimat adresini güncelledim ama cekiniyorum aynı sorunu yasarım diye.Posta kodu doğru değildi sanırım ordan sıkıntı oldu.Bu arada ben newegg odemeyi türk parası yapmıstım buna ragmen kurdan gene etkilendi demek arka tarafta artık nasıl ceviri donusturme oluyorsa Bilgiler icin teşekkür ederim.

Türk lirası hesabı benimki. Tüm kontrolleri yapıp adresler aynı olursa sorun çıkacağını sanmıyorum.

Su adres olayında benimde sıkıntı cikti. Lütfen tam nasıl yazıyorsunuz yardim edin. Sipariş verdikten 15dk sonra iptal edildi. Newegg - Order Cancellation Verification Issue diye mail aldım. Shipping ile billing adres aynı mi olmalı ?

Arkadaşlar kargo bugün geldi. Normalde tahmini teslimat yarındı ama 1 gün erken geldi. Bu arada ürünleri satın alırken standart shipping seçmiştim. Tam 1 haftada elimde oldu kargo.
Paketleme gayet iyi yapılmış. Parçaların tam sığacağı kutu seçilmiş ve kalan küçük boşluklara da gördüğünüz şişme desteklerden koyulmuş.
Şimdi montaja geçiyorum. Kurulumu yaptıktan sonra da bilgilendirme yapacağım.

Dosya Ekleri

• 20190219_140537.jpg
    157 KB · Görüntüleme: 341
  • 20190219_140435.jpg
    203,8 KB · Görüntüleme: 350
  • 20190219_140623.jpg
    174,8 KB · Görüntüleme: 368
  • 20190219_141432.jpg
    225,4 KB · Görüntüleme: 368
Ben şöyle bi soru sorcam. Ekran kartı ana kart genelden sorun çıkartan şeyler. Ortalamaya göre tabi. Ramler ve kasa almak mantıklı daha zor sorun çıkartıyorlar. Newegg garanti konusunda nasıl bi işleyişe sahip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…